REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Janusz_Kujalowicz

19.03.2018 19:02

Zaświadczenie można kupić w internetach, a tak w ogóle to jak się samemu nie śmiga na mszę i nie wierzy w te bajki to jaki sens chrzcić dziecko i nabijać kabzę pasibrzuchom ze wspólnoty?!

# Krześniak

19.03.2018 21:33

Obłudnicy do kwadratu. Jak żyją na kocią łapę nie uznając małżeństwa kościelnego, to po co im chrzest od księdza? Przecież ochrzcić drugiego człowieka może każdy wierzący.

# Wawrzyszew

20.03.2018 11:36

Na wawrzyszewie proboszcz 15 lat temu zażądał "co łaska "od dziecka 350zł jak powiedziałem że jestem bezrobotny i niemam takich pieniędzi to wyżucił mnie z kościoła z załatwieniem wszystkich formalności też robił problem wszystko mu nie pasowała jak powiedziałem że nagram jego przy nastepnej rozmowie to zpuścił z tonu . Kase będą brać bo muszą kupować nowe samochody nasz zmienia na nowe ale zawsze taki sam kolor żeby mochery sie niezorientowały .

REKLAMA

# bemowiak

21.03.2018 12:33

Czarna mafia żeruje po prostu na ciemnogrodzie.

# Piotr1965

23.03.2018 14:12

Chrzest jest potrzebny katolikom. Ktoś, na na chrzestnego bierze osobę żyjącą wbrew prawu Boskiemu, robi sobie jaja z wiary i Kościoła. Po cholerę oni chcvą chrzcić dzieci? Im Pertru potrzebny a nie kapłan.

# prawkan

28.05.2019 17:52

Zainteresowani komentarzami do prawa sakramentalnego, w tm również dotyczącymi wymogów stawianych rodzicom chrzestnym znajdą wiele interesujących tekstów na stronie https://jakubiaktomasz.pl/.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl