Forum › Warszawa
Rezonans magnetyczny
# Kambol 02.05.2017 12:32 |
|
Potrzebuję na już wykonać badanie MRI .Gdzie takie badanie zrobię? Troche podzwoniłem ale wszedzie maja odległe terminy. Dodatkowo, którego ortopede polecacie? Mój jakis niemrawy sie wydaje sam się go prosiłem o skierowanie na badanie.
|
# Kijafka 02.05.2017 16:43 |
|
W Rex Medica sport są rewelacyjni lekarze i mają tez rezonans. Terminy w zasadzie mają na już - ja u nich byłam po upadku na stoku od razu przyjęli mnie, wykonali potrzebne badania i zajęli się moja kontuzją. Dzwoniłeś do nich? Na pewno maja terminy.
|
# wąska 09.11.2022 17:02 |
|
Oczywiście jest to również dla mnie bardzo wazne badanie i chcę jeszcze dodać, że także fajnie jest wiedzieć gdzie zdecydowanie najlepiej w Ostrowie Wielkopolskim można je wykonać. Zachęcam was do zapoznania się z ofertą w https://goo.gl/maps/W5E1SXxpiAa4rLcs9 i wiem, że na pewno każdy tam znajdzie wszystkie badania jakie mu będa potrzebne.
|
Ork 12.11.2022 16:18, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
Ja szukałem ostatnio rezonansu magnetycznego w całej Warszawie kolejki że szok. Jeśli szukasz rezonansu magnetycznego w Warszawie to tu znajduje się i sporo po pisaniu w wyszukiwarkę rezonans magnetyczny Warszawa : nfz.net.pl/rezonans-magnetyczny/warszawa
Dodatkowo są wpisane kolejki numer telefonu i opinie. Polecam! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.