REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

restauracja do spotkan biznesowych

ptaszyca123

24.08.2015 10:53

Poszukuję restauracji w centrum Warszawy na biznesowe spotkania. Mam bardzo poważnych klientów, dlatego oczekuję, że restauracja będzie profesjonalna pod każdym względem. Ceny nie mają znaczenia, zależy mi, żeby zagraniczni goście wyszli w przeświadczeniu, że w Polsce mamy znakomitych kucharzy i klimatzcyne restauracje

# Taltos2

24.08.2015 11:04

Sowa i Przyjaciele... Od razu dokumentacja dźwiękowa będzie ;-)

# konkretny2

27.08.2015 12:47

taaaaa... sowa i przyjaciele. powodzenia ;) spotkania biznesowe, vip roomy i wybitne jedzenie - restauracja pod gigantami i gwarantuje, ze podsluchow nie ma haha

REKLAMA

# tery

28.08.2015 10:21

:)

# Marian

15.09.2015 12:53

Bardzo dobre jedzenie jest w restauracji New Orleans. Są czynni od 20 do 4 nad ranem.
Można się przy okazji wybrać na imprezę integracyjną :) Ja nie jedno spotkanie tam prowadziłem i jestem bardzo zadowolony. Obsługa na wysokim poziomie, bar też mają dobrze wyposażony. Spokojnie, bezpiecznie nikt nie jest tam nachalny. Można spokojnie pogadać i załatwić swoje sprawy.

# kimra

16.09.2015 13:45

WIem o co Ci chodzi. Sama równiez co jakiś czas mam takie spotkania biznesowe. Najczęściej zapraszam gości do Besuto.Jest to restauracja japonska na Nowym Świecie . Wystrój bardzo nowoczesny, dorównuje wielu zagranicznym restauracjom. Obsługa profesjonalna, szybka oraz bardzo mila.Sushi również smaczne oraz pięknie podane. Lokal jest klimatyzowany. Wbrew pozorom ceny również nie są takie wysokie ( chociaż akurat to również nie miało dla mnie aż takiego dużego znaczenia przy wyborze miejsca).

REKLAMA

# klaus

17.09.2015 23:25

#Marian napisał(a) 15.09.2015 12:53
Bardzo dobre jedzenie jest w restauracji New Orleans. Są czynni od 20 do 4 nad ranem.
Można się przy okazji wybrać na imprezę integracyjną :) Ja nie jedno spotkanie tam prowadziłem i jestem bardzo zadowolony. Obsługa na wysokim poziomie, bar też mają dobrze wyposażony. Spokojnie, bezpiecznie nikt nie jest tam nachalny. Można spokojnie pogadać i załatwić swoje sprawy.

Jak o ten sam neworleans chodzi to to jest klub nocny ze striptizem i tańcem na rurze ale fakt że z dużą klasa i bardzo elegancki ( taksówkarz ci tego nie poleci a to już samo mówi za siebie )
Brałem tam gości z zagranicy, byli zachwyceni ( tancerki ładne i znające języki) ale nie wiem czy o tym samym piszemy http://www.neworleans.pl

# sławeek

25.09.2015 01:00

Najlepsza będzie restauracja Salto na ul Wilczej. Serwują tam kuchnię południowoamerykańska, owoce morza, wołowinę prosto z Argentyny, a do tego restauracja ta może się pochwalić wyróżnieniami np Grand Award Poland 100 Best Restaurants także to chyba mówi samo za siebie ;)

# Evanescence

22.10.2015 23:29

Potwierdzam, nie raz nie dwa byłem w klubie i bardzo sobie chwalę. Jedyny minus to że taksówkarze nie chcą tam zawozić, bo ten klub im nie płaci za przywiezionych gości, więc trzeba konkretnie im powiedzieć że na ul Zgody i tyle, bo inaczej bede kombinować i wmawiać jakieś pierdoły. Ale klub pierwsza klasa, jedzenie pyszne, alkohol też super, duży wybór

REKLAMA

# DanaDana

30.10.2015 18:51

Bardzo fajny klimat i pyszne jedzonko mają w restauracji http://www.karczmasoplicowo.pl/, często tam urządzamy imprezy / spotkania firmowe, to już taka nasza tradycja :)

# Marian

06.11.2015 00:05

Ten sam. Ale nie wiedziałem czy pisać tu o takich rzeczach, Fak faktem kucharza też mają wyśmienitego i mozna zjeść coś co rozpali zmysły - tym razem smakowe ( o wizualnych to ty już napisaleś ;) ale nie ukrywam- też mi odpowiadają :)
#Marian napisał(a) 15.09.2015 12:53
Jak o ten sam neworleans chodzi to to jest klub nocny ze striptizem i tańcem na rurze ale fakt że z dużą klasa i bardzo elegancki ( taksówkarz ci tego nie poleci a to już samo mówi za siebie )
Brałem tam gości z zagranicy, byli zachwyceni ( tancerki ładne i znające języki) ale nie wiem czy o tym samym piszemy http://www.neworleans.pl

# Marian

06.11.2015 00:06

Ten sam. Ale nie wiedziałem czy pisać tu o takich rzeczach, Fak faktem kucharza też mają wyśmienitego i mozna zjeść coś co rozpali zmysły - tym razem smakowe ( o wizualnych to ty już napisaleś ;) ale nie ukrywam- też mi odpowiadają :)

REKLAMA

# Marian

06.11.2015 00:06

# Marian

06.11.2015 00:07

O ten sam New Orleans Klub w Wawce. Ale nie wiedziałem czy pisać tu o takich rzeczach, Fak faktem kucharza też mają wyśmienitego i mozna zjeść coś co rozpali zmysły - tym razem smakowe ( o wizualnych to ty już napisaleś ;) ale nie ukrywam- też mi odpowiadają :)

# Patryk

22.02.2016 21:14

New Orleans jest genialny na spotkania biznesowe. Piękne pokazy tańca uprzyjemnią chwile biznesowe albo wspomogą by uczcić dobry kontrakt. neworleans.pl

REKLAMA

# HonorataF

23.02.2016 17:38

Ważne, zeby w takiej restauracji panowała dobra atmosfera. Z tego co pamiętam to ta http://www.bistroprzysiodle.pl/ restauracja jest dobrym miejscem na tego typu spotkania. Mają smaczne jedzenie a jak w dobrej atmosferze i przy smacznym jedzeniu załatwia się biznesy to idą zawsze pomyślnie.

# Scary

24.06.2016 13:15

Do spotkań biznesowych idealnie nadaje się Restauracja Salto.
Cisza i spokój bez ludzi typu nie wezmę niczego do picia bo tu dzierajo. Restauracja jest na poziomie, zarówno wizerunkowym jak i smakowym. Uwielbiam u Nich owoce morza

# martika.33

30.06.2016 23:55

Mnie się bardzo podoba w restauracji http://milanovo.pl, często chodzimy tam z mężem, ale wiem, że wiele osób spotyka się tam także biznesowo. Jest przyjemny klimat i pyszne jedzenie :)

REKLAMA

# luluu

08.08.2016 14:55

Na pewno można się najeść w restauracji Ganesh na Ursynowie, a przy tym mają świeże jedzenie To akurat jest kuchnia indyjska i powiem, że początkowo byłam sceptyczna, ale po zamówieniu pierwszego lunchu z kurczakiem i warzywami od razy się przekonałam. Smaczne, idealnie pikantne, na pewno coś oryginalnego na obiad.

# Runi

15.09.2016 15:34

Fajne miejsce to jeszcze Pianka z Tanka www.piankaztanka.pl można u nich zorganizować własnie takie spotkania biznesowe czy inne imprezy. Fajny klimat, wnętrze. Smacznie i w ogóle polecam ;)

# obcy

24.11.2016 15:05

Jeśli chodzi o indyjskie restauracje to ja mam największe przekonanie do lokalu Ganesh ( ganesh.pl) na Ursynowie. Są już tu od lat, stołuję się regularnie u nich. Najlepiej to wpaść w poniedziałek po 17, wtedy można za 40 zł jeść do woli, ile tylko się potrafi. ;)

REKLAMA

# andrewsas

04.04.2017 13:33

Jak chcesz pochwalić się polską kuchnią to w Bubbles mają naprawdę fajne dania. Takie nasze staropolskie połączone z nowoczesnymi, jakieś kaszanki, tatary albo kopytka. Też tam miałem biznesowe spotkanie, wszyscy zachwyceni, mają taki wybór szampanów i wina, ze głowa mała. Następne jakies spotkanie to napewno rezerwuje w Bubbles, już nawet nasi goście mówili, że chcą tylko tam :P

# Kasiunkka

06.04.2017 14:56

Warto zwrócić uwagę na restaurację http://www.restauracja-routeone.pl - mieliśmy tam szkolenie i było spoko

# Renata

07.04.2017 12:22

Ja miałam jakiś czas temu takie spotkanie w Trattoria il Successo i bardzo miło wspominam. Wysoki poziom wszystko tak ja ma być więc miejsce na plus.

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

# kaśka26

25.04.2017 14:15

My ostatnio mieliśmy spotkanie firmowe w Karczmie Soplicowo, bardzo fajne miejsce, super klimat na takie imprezy, no i pyszne jedzenie :) Smakoszom polecam zerknąć na ich menu http://www.karczmasoplicowo.pl/menu, na pewno zrobi dobre wrażenie, a zapewniam że "na żywo" duuużo smaczniej :)

# szara

26.04.2017 20:07

#Renata napisał(a) 07.04.2017 12:22
Ja miałam jakiś czas temu takie spotkanie w Trattoria il Successo i bardzo miło wspominam. Wysoki poziom wszystko tak ja ma być więc miejsce na plus.

Byłam tam jakiś czas temu, naprawdę dobre jedzenie pizza jak dla mnie miazga!

# senka

27.04.2017 08:27

Moi szefowie uwielbiają restaurację z dobrym piwem Bierhalle Koszyki, akurat te miejsce znajduje się w Warszawie, można znaleźć je na mapach google lub na facebooku. Ja widziałam jedynie zdjęcia, ale uważam że jest bardzo klimatycznie, mam nadzieję, że Ci się spodoba.

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

# annggeell

28.04.2017 13:30

Ostatnio potrzebowałam pieniędzy na upłynnienie mojej firmy, szukałam bankowa pożyczka dla firm. Aasa Dla Biznesu http://aasadlabiznesu.pl bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, to firma która oferuje wyrozumiałość i przychylność ze względu na wypadek losowy, szybkość wypłaty (parę godzin, max 24h) pożyczki, odsetki są dużo mniejsze niż w chwilówkach, dyskrecji, bo możemy wysłać czek Giro tak, że komornik nie wie... ! To największe zalety Aasa a jeszcze bym trochę ich wyciągnęła !

# Cezar5

04.05.2017 10:06

Byłem na kilku spotkaniach biznesowych na lunchu w Akademii na Różanej. Dobre jedzenie sprzyja dobijaniu interesów. Jeśli o mnie chodzi, to miejsce sprawdza się idealnie za każdym razem, kiedy wybieram się z klientami na taki lunch.

# Joana

05.05.2017 15:50

Ja również polecam aasadlabiznesu.pl. Mam zakład manicure w centrum warszawy i szybko potrzebowałam gotówki, żeby zapłacić za czynsz. dzięki aasie udało się to bez problemu, a raty okazały się być wyjątkowo niskie. Kasa wylondowała na koncie w przeciągu kilku godzin.

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

# Erak

15.05.2017 10:02

Niedawno jadłem lunch w Bubbles. Mieliśmy co świętować - udane interesy i podpisanie dobrej umowy. Podano nam świetnego szampana z tej okazji. Przekąski pychota, choćby tatar czy ostrygi, świetnie komponują się z szampanem! Jeszcze w tak dobrej restauracji nie byłem, ani na lunchu ani na obiedzie.

# traf

04.07.2017 09:22

W Bubbles mają smaczne wina i szampany, więc myślę, że nie ma lepszego miejsca dla spotkań biznesowych.

MagdalenaG

22.07.2017 06:41

Świetne miejsce w stolicy na spotkania biznesowe o zdecydowanie ekskluzywnym charakterze to restauracja Akademia. Kuchnia - bardzo dobra. Dania wyszukane. Serwis profesjonalny. Wystrój ładny. Ceny adekwatne do jakości.

# jaktos

24.08.2017 08:01

To bardziej pod weekendową imprezę integracyjną, a nie kolację, ale wypad bardzo ciekawy, zerknijcie - Zielona Polana w Łączkach. To Bieszczady. W jednym pensjonacie macie w zasadzie wszystko, łącznie z basenem, własną plażą czy sauną. Robią kulig, organizują paintballa, spływy kajakowe i wiele innych tematów. A ogólnie - tam naprawdę jest co robić.

# Kinga88

06.11.2017 19:06

Spotkania biznesowe u mnie w firmie najczęściej organizujemy w Restauracji Klimczok, bo jest tam sporo miejsca i lokal jest bardzo dobrze przystosowany do takich eventów. Mają przepyszne jedzenie, furorę zawsze wśród pracowników robi kwaśnica i pstrąg grillowany. Obsługa jest bardzo kulturalna i miła, a klimat bardzo przyjemny i nastrojowy :)

# Bosanacc

06.11.2017 21:59

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

medycznyrzeszow

07.11.2017 08:48

To miejsce idealnie nadaje się na spotkania biznesowe http://przegryz.com/ ale i dla rodzin, pracowników, którzy chcą smacznie zjeść

# syfiasssssta reklama

07.11.2017 09:34

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom..- .

# Igor99

28.11.2017 16:43

Spotkania biznesowe już nie raz organizowaliśmy w Sushi World. Bardzo klimatyczne miejsce, oryginalne i smaczne jedzenie. Obsługa spełniła swoje zadanie w stu procentach. Myślę, że wszyscy byli zadowoleni.

# Kristenmanover

28.11.2017 22:50

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

# polecany bar w warszawie

01.06.2018 11:43

Najlepszym miejscem na organizacje takich spotkań to jak dla mnie bar Bubbles http://bubbles.com.pl/. Bardzo fajny klimat i jeszcze nie zdarzyło mi się by coś poszło w tym miejscu nie tak. Nie ma problemu z obsługą, jeśli chodzi o jedzenie to każdy znajdzie coś dla siebie no i nie ma problemu z przedłużeniem rezerwacji. Bardzo polecam również do imprez integracyjnych

dudusiowa

03.07.2018 10:25

Ja mogę polecić Akademię na Mokotowie. Byłam tam na wielu spotkaniach, zarówno takich, które sama organizowałam, jak i tych, gdzie byłam zapraszana i zawsze wszystko jest idealnie zorganizowane. Obsługa jest bardzo profesjonalna i pomocna, jedzenie pyszne i bardzo wysokiej jakości, no po prostu nie ma się do czego przyczepić!

# syfiasssta reklamaa

03.07.2018 11:15

syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE.

# milenawojek

20.07.2018 11:06

w Bistro Wiejska organizują śniadania bądź lunch biznesowe, skorzystaliśmy kilka razy z tej opcji z ludźmi z naszego biura, jedzenie mają bardzo smaczne i przyjazną obsługę

# syfff reklamaa

20.07.2018 11:18

sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje
dobrze tesz wpływają na porost cyckuf
ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona.
mam jeszcze cymbałki po 9
ktoś cos ?

# rooobertoo

21.09.2018 11:19

Ja często organizuje spotkania biznesowe w Gościnnej Chacie w Piastowie. Jest miło i spokojnie. Można smacznie zjeść nie ma problemów z parkowaniem itp. Obsługa na poziomie i lokal tez bardzo fajny.

elabarbara

18.02.2019 16:17

Niestety nie znam tej restauracji ale sama też szukam takiej z klimatem na spotkanie biznesowe. Póki co znajoma poleciła mi restaurację Akademia, i chyba się zdecyduję na nią. Trochę poczytałam na ich stronie i zauważyłam że też tam robią inne imprezy okolicznościowe, może to miejsce ci się spodoba. Moja znajoma bardzo sobie chwali tą restaurację.

# Maniek1

22.04.2019 16:49

idealna do spotkań biznesowych będzie restauracja Prime Cut. Jest na Twardej także lokalizacja też sprzyja takim spotkaniom bo jest blisko centrum i dojazd jest łatwy. Obsługa u nich jest na poziomie także jacyś kontrahenci czy kliencie powinni być zadowoleni. No i uwierz mi jak zabierasz ich na steka z Prime Cut to umowę masz w kieszeni :)

twerka

22.04.2019 20:48

Ale koniecznie na terenie warszawy?

# Premek

03.10.2019 09:30

Na kawę i bardzo dobre ciasto można się udać do Pan Kejk na Krakowskim Przedmieściu. Miła restauracja ze świetnym jedzeniem i znającą się na swojej pracy obsługą

# kika78

15.10.2019 21:26

My byliśmy ostatnio na lunchu biznesowym w Milanovo, https://milanovo.pl/, pyszne jedzenie, super serwis i miła atmosfera :) Zdecydowanie polecam!

gasom

15.01.2024 14:16

Zobacz https://trucktruck.pl/?p=247 warto się wybrać

desik

18.01.2024 15:07

Ostatnio byłem http://mediapak.pl/swietna-restauracja-w-centrum-torunia/ polecam.

loe

12.06.2024 12:30

Dobra opcja http://trucktruck.pl/najlepsze-paluszki-rybne/ polecam.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni