Forum › Targówek
REFERENDUM MIESZKAŃCÓW BRÓDNA- KOMUNIKACJA MIEJSKA
# Ewa P 06.10.2008 10:12 |
|
Szanowni mieszkańcy Bródna i Annopolu
Zwracam się do tych Was, którzy na codzień korzystają ze środków komunikacji miejskiej z apelem o udział w głosowaniu nad pomysłem wypuszczenia linii autobisowej z północnej części Bródna ( ul Toruńska i okolice) Trasa miałaby przebiegać wzdłuż trasy Toruńskiej z przystankami przy więkrzych skrzyżowaniach. Docelowo stanowić by miała przeprawę na drugą stronę Wisły bez konieczności przesiadek na moćsie. Po burzliwych dyskusjach mieszkańców pobliskich osiedli uzgodniono by pętla była w centrum handlowym " MARKI - ZĄBKI" jadąc wzdłuż wewnętrznej drogi do centrum handlowego " Głębocka" a następnie Trasą Toruńską z przystankami przy centrum sportowym POLONEZ, następnie przy wiadukcie tramwajowym na Annopolu, następnie przy ślimaku nad Dyrekcją FSO i dalej przez Wisłę do stacji Metra. Obecnie nikt nie pomyślał o sporej części Warszawiaków mieszkających po tej stronie Targówka by mogli swobodnie dojeżdżać do centrów handlowych oraz przeprawić się na lewobrzeżną część Warszawy. Czekamy na Wasze głosy Ewa |
# Ewa P 06.10.2008 10:14 |
|
To prawda, że nie było do tej pory takiego pomysłu.
Bardzo ciekawa propozycja. Jestem za. |
|
|
# grad 06.10.2008 10:22 |
|
a co tak po trzy razy ...??
|
|
|
|
|
# DARIUSZ 06.10.2008 10:29 |
|
Zwłaszcza jak nastąpi awaria tramwaju, lub drobna stłuczka z wagonem, co ostatni zdarza się zbyt często nie mamy alternatywy by wydostać się z Bródna i dotrzeć na czas do pracy!! JESTEŚMY POPROSTU UWIĘZIENI.
W sobotę rano jadąc do pracy miałem pecha natrrafić na brak prądu w wagonie tramwajowym. Do placu Bankowego jechałem okrężną drogą przez most Grota i Żoliborz by dotrzeć do stacji metra Marymont!!!! TO HORROR!! |
|
Zwłaszcza jak nastąpi awaria tramwaju, lub drobna stłuczka z wagonem, co ostatni zdarza się zbyt często nie mamy alternatywy by wydostać się z Bródna i dotrzeć na czas do pracy!! JESTEŚMY POPROSTU UWIĘZIENI.
W sobotę rano jadąc do pracy miałem pecha natrrafić na brak prądu w wagonie tramwajowym. Do placu Bankowego jechałem okrężną drogą przez most Grota i Żoliborz by dotrzeć do stacji metra Marymont!!!! TO HORROR!! |
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.