REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Kierowca

10.12.2011 14:38

Problem nie jest w tym czy policjant ma udowodnić winę czy nie tylko w tym, że na jednej ulicy może stać bezkarnie kilkaset znaków drogowych. O tym że na nie nikt nie patrzy nie trzeba chyba przekonywać. Jeśli warunki techniczne dróg będą przypadkowe, a ograniczenia prędkości zmieniać się co 100m to zabawa w kotka i myszkę będzie trwała do końca świata.

# Mateusz

13.11.2012 15:45

Czy stwierdzenie "wszyscy jechali z podobną prędkością" nie znaczy również, że Pan który nie wie "czy to jego zmierzono" także jechał z w/w prędkością, a co za tym idzie, wynik jest jednakowo "dobry" dla każdego samochodu WŁĄCZAJĄC zainteresowanego?
Zupełnie inna sprawa, dlaczego przy dzisiejszej technologii te urządzenia nie mają wbudowanego aparatu cyfrowego robiącego zdjęcie w momencie pomiaru....

# krystian

05.01.2013 18:51

Ciekawe kiedy to wprowadza te nowe fotoradary.

REKLAMA

# gimol

05.01.2013 18:52

ostatnio miałem wypadek na autostradzie,nie dość że wypadek,auto do kasacji,to jeszcze złapał mnie fotoradar.

# ewka5555

05.01.2013 18:53

Zawsze byłam ciekawa jak to jest jak się ma skasowane auto,ile płaciłeś za holowanie?

# gimol

05.01.2013 18:54

korzystałem z http://pomoc-drogowa.warszawa.pl około 200 mnie policzyli,nawet tanio,uwierz że to nic ciekawego mieć auto do kasacji

REKLAMA

# op88

27.01.2014 19:16

panie prawnik z taka wiedza to i jak posiadam nie majac kancelarii prawnej. zwykle pier*olenie o szopenie.

# sdfgsdfsdf

27.04.2014 20:15

#ewka5555 napisał(a) 05.01.2013 18:53
Zawsze byłam ciekawa jak to jest jak się ma skasowane auto,ile płaciłeś za holowanie?

Przejedź sie na autoatradę i wypróbuj to samo zdarzenie - będziesz wiedziała ;-)
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl