REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Kaska45

18.09.2014 17:26

Mnie http://swiatzdrowiaiurody.pl/zdrowie/artykuly/55,marta-zwalczyla-tradzik pomógł pozbyć się brzydkiej skóry. Teraz mam piękną i delikatną cerę.

# maryannna

12.11.2014 08:19

czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny:
- strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?)
- zero regulaminu
- firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON
- podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii
- rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją
- foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu
itd. itp.
Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

# listopad

12.11.2014 08:47

Dbajcie o swoją tężyznę fizyczną przez stosowanie ruchu w jakiejkolwiek postaci bez używania środków pseudocudownych przynoszących dochód finansowy firmom i koncernom kosmetyczno-chemiczno-farmakologicznym.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl