Forum › Białołęka
Psiego gówna mać i nowy podatek.
# UHT 22.05.2005 01:09 |
|
Za duzo mamy psów na Tarchominie. Wiocha zjechała razem z psami z budy koło stodoły. I zobaczcie ile to sra: 2 kupy dziennie po 0,3 kg jedna x 365 dni = 730 kup rocznie czyli 219 kg obrzydliwego gówna na trawnikach rocznie ui to tylko od jednego psa.
Wszystkie trawniki jus są zasrane. Właściciele mają w nosie sprzatanie tego gówna itd. Może wreszcie ograniczyć to sranie przez wprowadzenie np 500 zł podatku rocznie od posiadania psa. |
# misia 22.05.2005 19:36 |
|
nie podatku tylko egzekwowanie przez durnowatą straż wiejską i policję przepisów i wlepianie właścicielom mandatów powiedzmy 200 zł za sranie psa kota czy chomika. A oni to mają w dupie i ludzie zresztą też mają ich w dupie.
|
# Fikumiku 23.05.2005 12:32 |
|
wszyscy wszystko mają w dupie, widzicie, to właśnie jest patologia :)
|
# ekolog 24.05.2005 21:04 |
|
A ja bym bronił pieski.
To nasi jedyni przyjaciele na Białołęce, tak cenni wobec otaczających nas fików mików ziejących nienawiścią do "obcych". Poza tym pieski srają tylko na trawnik i kropa, a ludzie to walą swoje do WC, a potem to samo tylko rozcieńczone, wypijają w porannej herbatce. Na prawo most, na lewo most, a środkiem gówno płynie. |
# Jobcek 27.05.2005 23:56 |
|
A ja piję herbatke z oligocenki hehehe.
I mam w nosie zasraną wisłę i jak wejdę w gówno na osiedlu to sram właścicielom psów na wycieraczkę. Fajna zabawa |
# xXx 29.05.2005 11:14 |
|
Wiocha górą
|
# Jackowski 29.05.2005 22:58 |
|
Tia.. każdy w warszawce rżnie teraz Pana i musi miec psa w bloku co rano napierw zaleje moczem windę a potem zasra równo trawnik. Pewnie faktycznie jeden taki narobi prawie tonę rocznie.
Raj dla much ! A jak to wyschnie i wiatr zawieje to wszyscy te gówno zjemy. Jackowski_ |
# ekolog 31.05.2005 23:31 |
|
tak, warszawsioki to gównojady
Wystarczy popatrzec jaki chleb kupują na kolację, na prowincji takiego gówna to nikt by nie kupił, a tu ten gumowy produkt znika z półek. |
# kynolog 01.06.2005 00:30 |
|
Wy durnie to zawdzięczacie tej waszej radnej dziewulskiej. Ona nie lubi psów i ludzi. Dziwie się jej mężowi jezeli go jeszcze ma.
|
# kaska22 22.05.2024 18:00 |
|
Dowiedz się więcej o ulgach podatkowych dla firm na https://biegly-skarbowy.pl/blog/. Super przydatne informacje!
|
# Bajla99 23.05.2024 14:05 |
|
Kiedy miałem wątpliwości dotyczące rozliczeń podatkowych, https://biegly-skarbowy.pl/blog/ zawsze oferuje klarowne odpowiedzi i profesjonalne podejście.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.