REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# Aneta3210

25.05.2017 12:43

a ja z innej strony.
Jestem mamą rocznei pociechy która zaczyna chodzić i gdzie mam na dworzu uczyć dziecko chodzić ?
Na chodniku nie moge bo po 1 niebezpiecznie przy upadku po 2 rowerzyści pędzący na oślep..
Na trawie nie ma gdzie z dzieckiem chodzić , nieważne czy to park , skwer , plac zabaw , wszędzie odhody psów , pytam ..
Gdzie małe dziecko ma uczyć się chodzić w Warszawie ? jak nie rowery to wszędzie każdy trawnik ufajdany!

# bielanka

25.05.2017 13:35

#Aneta3210 napisał(a) 25.05.2017 12:43
a ja z innej strony.
Jestem mamą rocznei pociechy która zaczyna chodzić i gdzie mam na dworzu uczyć dziecko chodzić ?
Na chodniku nie moge bo po 1 niebezpiecznie przy upadku po 2 rowerzyści pędzący na oślep..
Na trawie nie ma gdzie z dzieckiem chodzić , nieważne czy to park , skwer , plac zabaw , wszędzie odhody psów , pytam ..
Gdzie małe dziecko ma uczyć się chodzić w Warszawie ? jak nie rowery to wszędzie każdy trawnik ufajdany!
Najpierw zapukaj do sąsiada i spytaj czemu nie posprzątał po swoim psie.
To Twoi sąsiedzi robią Ci syf na trawniku. Szkoda że masz takich sąsiadów. Widocznie im nie przeszkadzają odchody na zielonej trawce.

# Magdaw

25.05.2017 19:47

To może jeździj do Łodzi niech się uczy chodzić jak w Warszawie nie ma gdzie.....

REKLAMA

eRDe

27.05.2017 01:00

Ja się, na przykład, nauczyłem chodzić na podwórzu, dziś ponad stuletniej, kamienicy na Woli i chodzenie wychodzi mi całkiem nieźle:)
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025