Forum › Bielany
# Aneta3210 25.05.2017 12:43 |
|
a ja z innej strony.
Jestem mamą rocznei pociechy która zaczyna chodzić i gdzie mam na dworzu uczyć dziecko chodzić ? Na chodniku nie moge bo po 1 niebezpiecznie przy upadku po 2 rowerzyści pędzący na oślep.. Na trawie nie ma gdzie z dzieckiem chodzić , nieważne czy to park , skwer , plac zabaw , wszędzie odhody psów , pytam .. Gdzie małe dziecko ma uczyć się chodzić w Warszawie ? jak nie rowery to wszędzie każdy trawnik ufajdany! |
# bielanka 25.05.2017 13:35 |
|
#Aneta3210 napisał(a) 25.05.2017 12:43 Najpierw zapukaj do sąsiada i spytaj czemu nie posprzątał po swoim psie.a ja z innej strony. Jestem mamą rocznei pociechy która zaczyna chodzić i gdzie mam na dworzu uczyć dziecko chodzić ? Na chodniku nie moge bo po 1 niebezpiecznie przy upadku po 2 rowerzyści pędzący na oślep.. Na trawie nie ma gdzie z dzieckiem chodzić , nieważne czy to park , skwer , plac zabaw , wszędzie odhody psów , pytam .. Gdzie małe dziecko ma uczyć się chodzić w Warszawie ? jak nie rowery to wszędzie każdy trawnik ufajdany! To Twoi sąsiedzi robią Ci syf na trawniku. Szkoda że masz takich sąsiadów. Widocznie im nie przeszkadzają odchody na zielonej trawce. |
# Magdaw 25.05.2017 19:47 |
|
#Aneta3210 napisał(a) 25.05.2017 12:43 To może jeździj do Łodzi niech się uczy chodzić jak w Warszawie nie ma gdzie.....Gdzie małe dziecko ma uczyć się chodzić w Warszawie ? jak nie rowery to wszędzie każdy trawnik ufajdany! |
eRDe 27.05.2017 01:00 |
|
#Aneta3210 napisał(a) 25.05.2017 12:43 Gdzie małe dziecko ma uczyć się chodzić w Warszawie ? jak nie rowery to wszędzie każdy trawnik ufajdany! Ja się, na przykład, nauczyłem chodzić na podwórzu, dziś ponad stuletniej, kamienicy na Woli i chodzenie wychodzi mi całkiem nieźle:) |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.