REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Przychodnia Medivita opinie

# Agnieszka Koczkowska

18.05.2023 10:32

Kochani czy ktoś z was uczęszcza do przychodni Medivita? Niedawno się przeprowadziłam w te okolice i szukamy miejsca gdzie moglibysmy się zapisać całą rodziną. Dajcie proszę znać co o nich myślicie?

# Arnika

20.05.2023 12:10

Tak my jesteśmy też zapisani do Medivity, jest bardzo poprawnie. Jasne że czasem są jakieś obsówy czasowe ale bardzo rzadko. Zazwyczaj dzwonię i umawiam godzinę i nie czekam za długo w kolejce.

# pegaz

22.05.2023 13:48

No tak jak jest epidemia grypy to nie ma się co dziwić że są kolejki :D Ale oni ogólnie trzymają reżim jak się spóźnisz no to cóż stracisz kolejkę albo skrócą ci wizytę bo szanują swój czas i bardzo dobrze.

REKLAMA

# alosza

23.05.2023 08:10

Ja byłam w tej przychodni na badaniach pracowniczych ale bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła :)

# malicka

15.06.2023 12:01

O kurczę i ta medivita widzę że blisko mnie, przejde sie zobacyć co i jak i jak nic złozę deklrację do nich bo moja stara przychodnia mnie już dobija.

# Antosia

28.07.2023 13:10

Medivita w kwestii opieki zdrowotnej lub medycyny pracy również mogę gorąco polecić. Jesteśmy ich pacjentami od długiego czasu i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.

REKLAMA

# tomo

22.08.2023 09:40

Jeśli szukasz miejsca na badania medycyny pracy, to zdecydowanie polecam Medivitę. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie.

# ewelinaq

19.09.2023 17:11

Znam tą przychodnię ale szukałam specjalistów od endometriozy dla szwagierki, okazało się że w szpitalu medicover jest dr Siekierski, znany specjalista od tej choroby

# majkosz

22.12.2023 10:49

z tego co widzę to w tej medivicie mają naprawdę sensowne ceny jak na warszawski rynek

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024