Forum › Białołęka
Przychodnia Medivita opinie
# Agnieszka Koczkowska 18.05.2023 10:32 |
|
Kochani czy ktoś z was uczęszcza do przychodni Medivita? Niedawno się przeprowadziłam w te okolice i szukamy miejsca gdzie moglibysmy się zapisać całą rodziną. Dajcie proszę znać co o nich myślicie?
|
# Arnika 20.05.2023 12:10 |
|
Tak my jesteśmy też zapisani do Medivity, jest bardzo poprawnie. Jasne że czasem są jakieś obsówy czasowe ale bardzo rzadko. Zazwyczaj dzwonię i umawiam godzinę i nie czekam za długo w kolejce.
|
# pegaz 22.05.2023 13:48 |
|
No tak jak jest epidemia grypy to nie ma się co dziwić że są kolejki :D Ale oni ogólnie trzymają reżim jak się spóźnisz no to cóż stracisz kolejkę albo skrócą ci wizytę bo szanują swój czas i bardzo dobrze.
|
# alosza 23.05.2023 08:10 |
|
Ja byłam w tej przychodni na badaniach pracowniczych ale bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła :)
|
# malicka 15.06.2023 12:01 |
|
O kurczę i ta medivita widzę że blisko mnie, przejde sie zobacyć co i jak i jak nic złozę deklrację do nich bo moja stara przychodnia mnie już dobija.
|
# Antosia 28.07.2023 13:10 |
|
Medivita w kwestii opieki zdrowotnej lub medycyny pracy również mogę gorąco polecić. Jesteśmy ich pacjentami od długiego czasu i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.
|
# tomo 22.08.2023 09:40 |
|
Jeśli szukasz miejsca na badania medycyny pracy, to zdecydowanie polecam Medivitę. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie.
|
# ewelinaq 19.09.2023 17:11 |
|
Znam tą przychodnię ale szukałam specjalistów od endometriozy dla szwagierki, okazało się że w szpitalu medicover jest dr Siekierski, znany specjalista od tej choroby
|
# majkosz 22.12.2023 10:49 |
|
z tego co widzę to w tej medivicie mają naprawdę sensowne ceny jak na warszawski rynek
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.