REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# poir

19.09.2014 23:16

Szanowna Redakcjo - proszę zapytać się w ZDM-ie kiedy będzie frezowana zachodnia jednia (w kierunku Centrum), od Mostu Północnego do ul. Mehoffera? W obecnych planach ZDM-u jej nie ma, a ta też przydałoby się frezowanie. I niech ZDM nie mówi, że nawierzchnia jest w porządku, bo tak nie jest

tarantula01

20.09.2014 09:08

Nawierzchnia w stronę centrum będzie sfrezowana, gdy ZDM wymieni nawierzchnię na odc. Mehoffera - Aluzyjna, co nastąpi w całości najwcześniej w przyszłym roku, o ile nikt nie wpadnie na pomysł, aby ten odcinek podzielić na 2: Mehoffera - Prząśniczek i Prząśniczek - Aluzyjna. Nic więcej nie jestem w stanie zrobić - nie przeskoczę decyzji Prezydenta o finansowaniu ZDMu w zakresie bieżących frezowań. Obecnie Warszawa wydaje 3 razy mnie j na frezowania niż przed 2008 r., więc kolejka ulic warszawskich do remontu się ciągle wydłuża.
Wojciech Tumasz

tarantula01

20.09.2014 09:08

Nawierzchnia w stronę centrum będzie sfrezowana, gdy ZDM wymieni nawierzchnię na odc. Mehoffera - Aluzyjna, co nastąpi w całości najwcześniej w przyszłym roku, o ile nikt nie wpadnie na pomysł, aby ten odcinek podzielić na 2: Mehoffera - Prząśniczek i Prząśniczek - Aluzyjna. Nic więcej nie jestem w stanie zrobić - nie przeskoczę decyzji Prezydenta o finansowaniu ZDMu w zakresie bieżących frezowań. Obecnie Warszawa wydaje 3 razy mnie j na frezowania niż przed 2008 r., więc kolejka ulic warszawskich do remontu się ciągle wydłuża.
Wojciech Tumasz

REKLAMA

# poir

20.09.2014 16:56

tarantula01 napisał(a) 20.09.2014 09:08
Wojciech Tumasz
dzięki za info ;) to ostatnie zdanie jednak zbędne. Ale i tak na "Gospodarność" nie zagłosuję

# zegan

20.09.2014 17:36

a co z marywilską? dół na dole

# xyzz

20.09.2014 23:25

Proponuje postawić fotoradar przy urzędzie gminy Białołęka i wyłapać tych cwaniaków którzy codziennie przejeżdżają na czerwonym świetle stwarzając zagrożenie dla wyjeżdżających z Światowida.

REKLAMA

# wiokf

21.09.2014 14:58

#zegan napisał(a) 20.09.2014 17:36
a co z marywilską? dół na dole
Przebudowa i poszerzenie ul. Marywilskiej, odcinek Trasa Toruńska - rejon ul. Kupieckiej zaplanowana jest na lata 2016- 2017, fundusze zabezpieczone są

# tutejszy motłoch

22.09.2014 10:00

dziękujemy wszystkim ale to wszystkim bez względu na przynależność i wyznanie za ten kawałek PRL-u od Konwaliowej po Aluzyjną i za ten obrzygany awtowokazał wiza -vie gminy też, widać że notable z niego nie korzystają.Jedna jest zaleta tego odcinka ulicy nie da się zwęzić.

# motłoch

22.09.2014 10:02

dziękujemy wszystkim ale to wszystkim bez względu na przynależność i wyznanie za ten kawałek PRL-u od Konwaliowej po Aluzyjną i za ten obrzygany awtowokazał wiza -vie gminy też, widać że notable z niego nie korzystają.Jedna jest zaleta tego odcinka ulicy nie da się zwęzić.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy