REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Przedszkole nr.64 na Porajów

# JADZIA

21.02.2009 17:50

Napiszcie jak tam jest.Chciałam zapisać moją córeczkę do tego Przedszkola.

# Mama Kasi

22.02.2009 16:25

Kto jest dyrektorem przedszkola???

# Przedszkolanka

23.02.2009 22:12

Dyrektorką jest doświadczony pedagog- Pani Krystyna Tyburc.

REKLAMA

# bleeeeeee

24.02.2009 13:45

Tyburc ??? to dzięki synkowi tam jest??

# do meritum

24.02.2009 14:26

Widzisz bleeee, zdradziła cię Twoja wiedza o pokrewieństwie. A skoro ją posiadasz, to dobrze wiesz, że pani Tyburc pracowała w przedszkolu, kiedy jej syn nawet nie myślał, że będzie startował w wyborach.

# abc

24.02.2009 15:48

Idąc tym tokiem rozumowania to żona Pana Jerzego Smoczyńskiego - dyrektor szkoły na Kobiałce jest dyrektorem dzięki mężowi pomimo faktu, że jest długoletnią nauczycielką tej szkoły i dobra dyrektorką.
Prymitywne.

REKLAMA

# Gemini

24.02.2009 21:43

No jaaasne. Zupełnie przypadkowo dyrektorami zostają matki, żony i kochanki naszych włodarzy. Zwykłe zbiegi okoliczności.
Gemini
PS. Drogie Prymitywne, ja też byłbym dobrym dyrektorem, ale niestety, brakuje mi najważniejszej cechy wymaganej od dyrektorów w naszym kraju - odpowiednich genów.

# Paweł Tyburc

07.03.2009 00:20

Bleeeee, kiedy moja mama została dyrektorem tego przedszkola, miałem jakieś 10 lat. Nie sądzisz więc chyba, ze bedąc w takim wieku mogłem miec wpływ na tak "strategiczne" decyzje personalne. Poza tym 25 lat stażu na dyrektorskim stanowisku to nienajgorsza rekomendacja.....

# Gemini

07.03.2009 02:01

Po prostu macie dobre geny macie do zajmowania kierowniczych stanowisk w instytucjach państwowych. Zbyt dużo jest takich przypadków, żeby wyjaśniać je czystym zbiegiem okoliczności. To genetyka.

REKLAMA

ooo

09.03.2009 14:49

Podobny temat z dzisiejszej Wyborczej:
http://tiny.pl/bd6w
"Szukałam pracy, zapisałam się do klubu PO i udało się - cieszy się Elżbieta Lanc, radna sejmiku Mazowsza."

# Magda

22.10.2014 09:06

Cześć, czy możecie powiedzieć czy jesteście zadowoleni z przedszkola?
Chciałabym wysłać tam dziecko od września 2015.
Warto? Na co powinnam zwrócić uwagę?
Pozdrawiam

# kara

01.03.2018 04:52

W końcu moja córeczka czuje się lubiana, akceptowana i szanowana. W dwóch poprzednich placówkach moja Klara nie mogła się zaadaptować. Cieszę się bardzo, że trafiłyśmy do www.przedszkole-promyk.pl, nareszcie córka rozwija się, chętnie uczęszcza i jest szczęśliwa.

REKLAMA

# anka87

01.03.2018 04:56

Ja zdecydowałam się wysłać córeczkę do niepublicznego www.przedszkolenaszedzieci.waw.pl i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Lusia chętnie chodzi, dużo się uczy i przede wszystkim uwielbia wszystkie Panie ciocie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe