Forum › Białołęka
Przedszkole nr.64 na Porajów
# JADZIA 21.02.2009 17:50 |
|
Napiszcie jak tam jest.Chciałam zapisać moją córeczkę do tego Przedszkola.
|
# Mama Kasi 22.02.2009 16:25 |
|
Kto jest dyrektorem przedszkola???
|
# Przedszkolanka 23.02.2009 22:12 |
|
Dyrektorką jest doświadczony pedagog- Pani Krystyna Tyburc.
|
# bleeeeeee 24.02.2009 13:45 |
|
Tyburc ??? to dzięki synkowi tam jest??
|
# do meritum 24.02.2009 14:26 |
|
Widzisz bleeee, zdradziła cię Twoja wiedza o pokrewieństwie. A skoro ją posiadasz, to dobrze wiesz, że pani Tyburc pracowała w przedszkolu, kiedy jej syn nawet nie myślał, że będzie startował w wyborach.
|
# abc 24.02.2009 15:48 |
|
Idąc tym tokiem rozumowania to żona Pana Jerzego Smoczyńskiego - dyrektor szkoły na Kobiałce jest dyrektorem dzięki mężowi pomimo faktu, że jest długoletnią nauczycielką tej szkoły i dobra dyrektorką.
Prymitywne. |
# Gemini 24.02.2009 21:43 |
|
No jaaasne. Zupełnie przypadkowo dyrektorami zostają matki, żony i kochanki naszych włodarzy. Zwykłe zbiegi okoliczności.
Gemini PS. Drogie Prymitywne, ja też byłbym dobrym dyrektorem, ale niestety, brakuje mi najważniejszej cechy wymaganej od dyrektorów w naszym kraju - odpowiednich genów. |
# Paweł Tyburc 07.03.2009 00:20 |
|
Bleeeee, kiedy moja mama została dyrektorem tego przedszkola, miałem jakieś 10 lat. Nie sądzisz więc chyba, ze bedąc w takim wieku mogłem miec wpływ na tak "strategiczne" decyzje personalne. Poza tym 25 lat stażu na dyrektorskim stanowisku to nienajgorsza rekomendacja.....
|
# Gemini 07.03.2009 02:01 |
|
Po prostu macie dobre geny macie do zajmowania kierowniczych stanowisk w instytucjach państwowych. Zbyt dużo jest takich przypadków, żeby wyjaśniać je czystym zbiegiem okoliczności. To genetyka.
|
ooo 09.03.2009 14:49 |
|
Podobny temat z dzisiejszej Wyborczej:
http://tiny.pl/bd6w "Szukałam pracy, zapisałam się do klubu PO i udało się - cieszy się Elżbieta Lanc, radna sejmiku Mazowsza." |
# Magda 22.10.2014 09:06 |
|
Cześć, czy możecie powiedzieć czy jesteście zadowoleni z przedszkola?
Chciałabym wysłać tam dziecko od września 2015. Warto? Na co powinnam zwrócić uwagę? Pozdrawiam |
# kara 01.03.2018 04:52 |
|
W końcu moja córeczka czuje się lubiana, akceptowana i szanowana. W dwóch poprzednich placówkach moja Klara nie mogła się zaadaptować. Cieszę się bardzo, że trafiłyśmy do www.przedszkole-promyk.pl, nareszcie córka rozwija się, chętnie uczęszcza i jest szczęśliwa.
|
# anka87 01.03.2018 04:56 |
|
Ja zdecydowałam się wysłać córeczkę do niepublicznego www.przedszkolenaszedzieci.waw.pl i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Lusia chętnie chodzi, dużo się uczy i przede wszystkim uwielbia wszystkie Panie ciocie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.