Forum › Bemowo
Przedszkole Bemowo?
Hania 79 08.06.2019 21:57 |
|
Szukam przedszkola niepublicznego? Czy ktoś poleca Pomarańczową ciuchcie, moja znajoma chwali bardzo i chciałabym potwierdzić.
|
# maaama 09.06.2019 22:09 |
|
kiepski wybór, moje dziecko nie chciało tam chodzić . Nie polecam nikomu
|
# Kinia 16.06.2019 18:03 |
|
Z całego serca polecam. Przedszkole jest po prostu wielgachne i super urządzone, zajęcia dodatkowe to bajka. Bujaliśmy się z przedszkolami dobry rok nim trafiliśmy na Pomarańczową. Już nie miałam siły szukać kolejnego przedszkola, które nie jest czymś więcej niż maszynka do robienia pieniędzy.
|
# Hania79 16.06.2019 18:23 |
|
Dzieki, już nie aktualne! Zapisałam jednak od wrzesnia do Pomarańczowej Ciuchci, byłam porozmawiać z dyrektorka i bardzo mi się spodobało
|
# KalenkaM 27.09.2020 23:00 |
|
Przy wyborze przedszkola warto kierować się opiniami rodziców i jednocześnie ogólnie ofertą zajęć, możliwościami nauki język, przygotowania sali itd. My w Warszawie na Białołęce znaleźliśmy placówkę niepubliczną Tequesta. Jest to międzynarodowe niepubliczne przedszkole, które ma super nauczycielki, bardzo dobrze przygotowane sale i wszystko wraz z posiłkami oczywiście jest w stanie zapewnić naszych maluchom. Nasz synek i córcia są zadowoleni, nigdy nie było problemów i też narzekaniem maluchów że nie chcą tutaj wracać. Dlatego z perspektywy czasu zdecydowanie był to słuszny wybór!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.