Forum › Bemowo
# Panjan 22.09.2020 17:08 |
|
Ja bym się specjalnie nie nakręcał. Nasi urzędnicy z Bemowa wielokrotnie pokazali, że każdą, nawet najprostszą, najbardziej pilną i najbardziej potrzebną inwestycję można opóźniać bez końca. I zawsze jest jakieś fajne i dowcipne uzasadnienie każdej zwłoki. Żeby nie było, że oskarżam UD Bemowo o brak kompetencji, to powyższa teza odnosi się także do najprostszych i najbardziej banalnych inwestycji, które normalnie przeprowadziłby pewnie uczeń klasy maturalnej.
|
# Panijanina 22.09.2020 20:33 |
|
#Panjan napisał(a) 22.09.2020 17:08 Eeee, cóś mi tu nie klapuje. To urząd dzielnicy jest inwestorem dla budowy jednej z głównych ulic w mieście?Ja bym się specjalnie nie nakręcał. Nasi urzędnicy z Bemowa wielokrotnie pokazali, że każdą, nawet najprostszą, najbardziej pilną i najbardziej potrzebną inwestycję można opóźniać bez końca. I zawsze jest jakieś fajne i dowcipne uzasadnienie każdej zwłoki. Żeby nie było, że oskarżam UD Bemowo o brak kompetencji, to powyższa teza odnosi się także do najprostszych i najbardziej banalnych inwestycji, które normalnie przeprowadziłby pewnie uczeń klasy maturalnej. |
# iii 22.09.2020 22:48 |
|
a czy ja dożyję tego poszerzenia Lazurowej? obawiam się również, że mogę nie dożyć metra na Lazurowej
|
# Bemowiak 23.09.2020 07:54 |
|
MILION ZŁOTYCH NA PRACE PRZYGOTOWAWAWCZE?? Do urwy nędzy ich totalnie juz popieydolilo, tam trzeba raptem na odcinku 300 metrów zrobić druga jezdnie i ewentualnie postawić sygnalizacje na skrzyżowaniu z narwik. Tam nawet specjalnie nic wyburzać nie trzeba a oni bańkę chcą na same pracę przygotowawcze jak by tam trzeba było nie wiadomo co robić!
|
# Eliard 23.09.2020 09:26 |
|
#Bemowiak napisał(a) 23.09.2020 07:54 Sama sygnalizacja to kilka milionów.MILION ZŁOTYCH NA PRACE PRZYGOTOWAWAWCZE?? Do urwy nędzy ich totalnie juz popieydolilo, tam trzeba raptem na odcinku 300 metrów zrobić druga jezdnie i ewentualnie postawić sygnalizacje na skrzyżowaniu z narwik. Tam nawet specjalnie nic wyburzać nie trzeba a oni bańkę chcą na same pracę przygotowawcze jak by tam trzeba było nie wiadomo co robić! |
# Jelonkowy 23.09.2020 10:32 |
|
Trzysta metrów drogi i trzy sygnalizacje świetlne. Przepis na korki murowany. Po co w takim razie poszerzać jezdnie, nic się nie zmieni. Powinien być nakaz jazdy w prawo na skrzyżowaniu z Narwik, aby tam nie instalować dodatkowych świateł.
|
# Bolo 24.09.2020 07:17 |
|
Jakbyś mieszkał na Narwik to zapewne byś najwięcej krzyczał na temat świateł.
|
BonbbyBu 24.09.2020 13:32 |
|
Witam, mój drogi przyjacielu! Aby rozwiązać problemy z pieniędzmi, polecam spróbować zwrócić uwagę na tę stronę https://automaty.me/, gdzie zawsze mogę rozwiązać problemy z pieniędzmi
|
# Narwik:) 24.09.2020 23:30 |
|
Haha, który mądry chce dołożyć dodatkowe światła na tak krótkim odcinku?! Przecież to nie rozładuje korków tylko je powiększy :).
|
# Bemowiak 25.09.2020 08:00 |
|
Jak 3 slupy i 3 sygnalizatory swietlne z plastiku moga kosztowac kilka milionów ?? !!! to chyba ze zlota jak by byly zrobione. A po drugie ja napisalem tylko o pracach przygotowawczych czyli pieniadzach wydanych na jakies pseudo ekspertyzy....
|
# zjelonek 29.09.2020 15:12 |
|
#Bemowiak napisał(a) 25.09.2020 08:00 U nas w Stolycy stać nas na to , tak jak i na plażę z palet w jednym z bardziej zaspalinionych miejsc.Jak 3 slupy i 3 sygnalizatory swietlne z plastiku moga kosztowac kilka milionów ?? !!! to chyba ze zlota jak by byly zrobione. A po drugie ja napisalem tylko o pracach przygotowawczych czyli pieniadzach wydanych na jakies pseudo ekspertyzy.... A poważnie - przy wyjeździe z Narwik nie powinno być ani lewoskrętów , ani przejścia dla pieszych , ani przystanków autobusowych. Przystanki powinny być przy S8 , tam też przejście nadziemne z łagodną pochylnią dla pieszych i rowerów od stawu wzdłuż nasypu kolejowego z jednej i po drugiej stronie Lazurowej. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.