Forum › Białołęka
przedszkola w Białołęce
annak 22.05.2003 12:16 |
|
Jestem dziennikarką Gazety Wyborczej -Stołecznej. Przygotowuję tekst o tym, że w Białołęce brakuje przedszkoli. Poszukuję osób, które mają problemy z zapisaniem dziecka do przedszkola publicznego. Jeśli ktoś z Państwa chciałby opowiedzieć o swoich doświadczeniach, proszę o kontakt: anna.kurowska@agora.pl, tel. 555 45 31.
Z góry dziękuję |
# fan Michasia 22.05.2003 12:48 |
|
Na pewno Dorota od Michasia. Tylko czy sława jej nie przygniecie, bo znowu jest cytowana w Echu na pierwszej stronie, a jak do tego dojdzie jeszcze Stołęczna...
Ale co tam. Michaś będzie miał, co o sobie poczytać za kilkanaście latek, jak już będzie mu się zbierało na wspomnienia. |
# nickx 22.05.2003 15:09 |
|
Odsyłam panią do tematu "Rekrutacja do przedszkoli". A fanami Michasia jesteśmy wszyscy.
|
# Dorota od Michasia 22.05.2003 21:44 |
|
Sława mnie już przygniotła; dzięki za tak liczny fanclub! Chętnie z Panią porozmawiamy - mój mąż i ja. Pozwolę sobie zadzwonić do Pani w poniedziałek, niestety jutro w piątek nie mogę. Jeżeli ma Pani konkretne pytania przed poniedziałkiem, podaję e-mail: domisz@esculap.pl.
|
# Vladymir 22.05.2003 22:34 |
|
Zona bardzo lubi "GW", więc chętnie w tej gazecie zabryluje, a Michaś będzie tu tylko pretekstem...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.