REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

przedłuzenie linii 186 i 404

# knizewski

01.09.2006 17:55

ZWRACAM SIĘ Z UPRZEJMĄ PROSBĄ DO SASIADÓW Z osiedli w okolicy pętli NOWODWORY
O WSPARCIE WNIOSKU O PRZEDŁUZENIE DO PETLI NOWODWORY LINII 186 I 404.DODAM, IZ MIESZKAŃCY OSIEDLA AKACJE 8 ul. BAREI 1 I 3 WSPARLI NINIEJSZA AKCJĘ.
PROSZE W TYM MIEJSCU O POMOC, W CELU ZEBRANIA PODPISÓW PRZEZ MIESZKANCÓW PAŃSTWA OSIEDLA
CZY KTOS Z PAŃSTWA MÓGŁBY POSWIĘCIĆ SWÓJ CZAS I PRZEJŚC ZE MNĄ PO OSIEDLU W CELU ZEBRANIA PODPISOW POD WNIOSKIEM DO ZTM
cZEKAM NA INFORMACJE POD NUMEREM TELEFONU: 022 302 62 15 LUB 509 425 828
KRZYSZTOF NIŻEWSKI

# Wiesław

02.09.2006 12:41

Pisałem w tej sprawie do ZTM-u.
Odpisano mi, iż pętla "Nowodwory" i tak jest już przepełniona i przedłużenie jednej z tych linii wymaga skrócenia innej do krańca Tarchomin.
Odpisałem więc, że działaniem pozbawionym sensu jest tworzenie dwu linii o tych samych krańcach (E-4 i 508) oraz dwu innych na niemalże tej samej trasie (186 i 404).
Zaproponowałem skrócenie linii 508 do pętli "Tarchomin", a przedłużenie do Nowodworów 186 lub 404.
ZTM odpowiedział, że wykona stosowne badannia i być może dokona zmian.
Było to kilka miesięcy temu, dokładnie 8.
Do tej pory nic się nie zmieniło.

# 123

02.09.2006 15:10

Można pomyśleć o zmianie dla linii 104 i 326. Teraz pętla Nowodwory to dla nich prawie parking, co blokuje miejsce właśnie dla 186 i 404. Linie 104 i 326 niech dalej tędy przejeżdzają i może bocznymi drogami dojezdzaja na petle tarchomin tak jak 126.

REKLAMA

# Wiesław

02.09.2006 19:57

To nie do końca tak - o ile dobrze pamiętam, na miejscu 104 oraz 326, pętlę ma również 101.

# Stary Tarchomin

03.09.2006 09:54

Po co zmieniać to co dobre? Mało Wam jeszcze? Wszystko dostosowujecie do swoich potrzeb (czyt. mieszkańców Nowodworów) Zaczęło się od E-4, a teraz idziecie do przodu...to jest takie zjawisko, że apetyt rośnie w miarę jedzenia.

# Wiesław

03.09.2006 19:37

Nie, to nie jest całkiem tak.
Uważam, że dobrym pomysłem jest wycofanie 508 z Nowodworów na Tarchomin, a przedłużenie 186 lub 404.
Po co, jak wspomniałem, dwie linie - 186 i 404 - mają jeździć na tych samych trasach, tyle, że jedna ma krótszą...?
Podobnie z 508 i E-4.

REKLAMA

# antydebil

10.09.2006 09:17

Wiesław ja myślę że dobrym pomysłem byłoby abyś kupił sobie koło i pie*dolnął się w czoło.
Nie popieram nie zgadzam się!! VETO - to mówiłem ja również mieszkaniec Nowodworów.
Zrób sobie najlepiej badania psychiatryczne a nie zatruwaj ludziom spokojny żywot!

# Wiesław

10.09.2006 16:32

Cóż za wyszukane rymy!
Przede wszystkim, bez nerwów i frustracji.
Widzimy w powyższej wypowiedzi bunt kolejnego nowobogackiego mieszkańca Nowodworów, który w tęsknocie za dawnym spokojem życia poza Warszawą, utrudnia i stara się, bezskutecznie oraz w sposób godny pożałowania, pouczać innych.
Medice, cura te ipsum!
Proponuję, abyś popracował nad polską interpunkcją - niejednokrotnie brak przecinka tudzież innego znaku zmienia sens zdania.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA