Forum › Białołęka
Promocja BOMI
# marketingowiec 11.02.2005 11:24 |
|
Zrobiłem wczoraj, jak BOMI przykazało, zakupy za ponad 40 zł i z wypełnionym, wyciętym kuponem z Echa udałem się do urny, a tam uprzejmy pan stwierdził, że nie wiadomo, jak kupon z gazety bedzie potraktowany i kazał mi wypełniać od nowa na kredowej ulotce. Niby drobiazg, ale o ile ja się znam na marketingu, to szefostwu BOMI z pewnością zależało na tym, żeby ludzie przynosili kupony wycięte z gazet. Badają w ten sposób skuteczność nośników. Z pewnością ich zamiarem nie było, aby pan z ochrony wyrzucał do kosza kupony, na które oni wydali pieniądze.
|
Gonzo-reaktywacja 13.02.2005 23:01 |
|
zdanie twe podzielam dobry człowieku ;) ... nie mamy wpływu na jakość idiotów przyjmowanych do ochrony, miałem też ciekawy numer z ochroną, macie pojęcie, że na minutę przed zamknięciem sklepu ochroniarz nie wpuścił mnie do Championa !!! ...i tu dopiero weź człeku to zrozum, zabiegają o klienta, czy nie ?
|
Gonzo-reaktywacja 13.02.2005 23:03 |
|
... wiecie co mu pokazałem ;) ... zimno było, bo bym mu całą wywalił
|
# Tomaszkiewicz 14.02.2005 20:25 |
|
myślisz że pracownik ochrony sam to wymyślił. A tak na marginesie to polecam planować zakupy wcześniej, ciekawe jakim byś był inteligentnym ochroniarzem
|
Gonzo-reaktywacja 14.02.2005 23:08 |
|
słusznie, absolutna racja, planować ..., z tym, że nie zawsze jesteś w stanie wszystko zaplanować i czasem tak wychodzi jak wychodzi, ..., to była właśnie jedna z takich sytuacji, kiedy pędzisz na złamanie karku, bo to nie koniec spraw do załatwienia w danym dniu i ..., jeszcze jakiś ograniczony ochroniarz cię wpienia i jesz na koalcje ... krakersy ze stacji benzynowej, to po co Garbarski, Rutkowski i Wrzosek tak się pocili ?
|
# Tomaszkiewicz 15.02.2005 09:45 |
|
szanowny Panie Gonzo zanim nazwiesz kogoś ograniczonym (pracownikiem ochrony) to pamiętaj że ten pracownik ma przełożoych i sam tego nie wymyślil. Czasami tak bywa że o określonej godzinie system zamyka kasy i co ma zrobić kierownik sklepu , z pieniędzmi za gazete ktorą koniecznie musiałeś kupić lub prezerwatywę bo nagle dostałeś chcicy zasuwać do domu ? Pieniądze może małe ale zawsze.........
PS o godzinie 21 już nie powinno się jadać bo to niezdrowe |
Matka_Sławka_z_Gdańska 15.02.2005 16:40 |
|
Szanown Lokatorzy,
Zanim zaczniecie lamentowac nad dziwactwem ludzkich reakcji, pomyslcie troche... Jest noc. Tak ? Ciemna, zimna, polska noc, w zapyzialej, zarzadzanej przez resortowych rencistow, warszawskiej gminie. Na stacje benzynowa, ktora z powodow powszechnej nedzy i gigantycznych przekretow z koncesjami, po raz n-ty zmienila wlasciciela, wpada Mezczyzna ( ha, ha... uklony Anito ! ). Ex-bozyszcze tego czatu i autor jednego usunieto do tej pory postu. Jest k...wsko wpieniony ! Wzrok ma dziki. Boze...Drogi... jest o-b-n-a-z-o-n-y !!! Obnazony nieprzystojnie, bo pokazal wlasnie Panu Ochroniarzowi pod Kerfurem. Nie duzo pokazal, bo zimno, ale zawsze... Koniszek wywalil. Na mroz. Wystarczylo. Przypomnijmy...jest 23 z minutami, ale On nie kupuje gorzaly, o nie, ani fajek, czy kondomow z wypustkami. Nic z tego. To ekshibicjonistyczne indywiduum o szalonym wzroku kupuje, co ? Krakersy !!! Nooo, och, zesz ty.... A potem u Kolegi Katnera na czacie, takie tocza sie rozmowy: NAPAD ??? !!! #kierowca 2005.02.11 - krzyczy : CZY KTOŚ WIE CO SIĘ STAŁO NA STACJI BP PRZY GMINIE? JEST PEŁNO POLICJI I DROGA ZAMKNIĘTA Na "stalym" odpowiada mu budzacy powszechne zaufanie Rudolf: Rudolf 2005.02.11 No ja tez widziałem - autoryzuje wypowiedz Kolegi. Troche policji. troche straży pożarnej, trochę miejskich i karetka. A zamknięty był teren stacji benzynowej. Widziałem, że stał tam też jakiś polonez owinięty taśmą dookoła... Tak, Rudplf to byla pollitrowka "na prezent", ktora ktos porzucil i uciekl...tak sie przestraszyl, tej kocowki, co zwisala az od Kerfura... A po dwoch dniach odzywa sie Leon, ktorego wybudzono elektowtrzasami po szoku, jakiego doznal : #Leon 2005.02.13 15:25 No i ... ? Wiecie co to było ? Wiemy Leon. |
# wręcz oszołomiony 15.02.2005 17:09 |
|
... ja pierdolę, ale chłoptaś ma wyobraźnię, ... czy też jakieś choróbsko umyslowe, trudno wyczuć ;)
;( może to lesba jakaś ? one muszę mieć wyobraźnię, jak pedały ... |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.