REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Lista Wildsteina

# Wildstein-Bis

13.02.2005 14:45

Przejrzałem tą listę, wszystkiego nie da rady, bo jest to ponad 240 tys. nazwisk, ale ... o zgrozo, poznajdowałem tam masę nazwisk (imiona też się zgadzają) ludzi będących obecnie na piedestałach białołęckiego życia politycznego, życia urzędowo-gminnego, ... i co wy na to ?

# listonosz

13.02.2005 17:17

nie jednemu psu Burek

Matka_Sławka_z_Gdańska

13.02.2005 18:26

...a Zydowi Bronek... ha, ha, ha !
No tak, tak... pozartowalysmy sobie, bo to ferie i mlodziez powinna wypoczac !
Moze tylko taka uwaga mlody czlowieku, ze skoro nie rozumiesz ksiazki telefonicznej, bo w niej jest za duzo bohaterow, to sie za nia nie lap, tylko zacznij od wspomnien Kapitana Andrzeja Czechowicza, pt. "Siedem trudnych lat". Albo dzwon pod ogolnopolski numer 913.

REKLAMA

# Sprawiedliwy

13.02.2005 22:35

... co do młodego człowieka, to się bardzo pomyliłeś/łaś, zaś postawiona przeze mnie teza wątku nie jest w sferze domysłów czy też marzń, zaręczam ...
Z listonoszem się oczywiście zgadzam, ale jest to znakomita okazja, żeby co poniektórzy w gminie i naszych lokalnych partiach politycznych i ugrupowaniach takich jak gospodarność sami się zlustrowali, żeby dowieść, czy to oni, czy też nie ... !

Gonzo-reaktywacja

13.02.2005 23:05

ZDECYDOWANIE TAK, SPRAWIEDLIWY MĄDRZE PRAWI ..., a ty matka to chyba za daleko odpłynęłaś od tej swojej przystani, co ?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl