Forum › Białołęka
Lista Wildsteina
# Wildstein-Bis 13.02.2005 14:45 |
|
Przejrzałem tą listę, wszystkiego nie da rady, bo jest to ponad 240 tys. nazwisk, ale ... o zgrozo, poznajdowałem tam masę nazwisk (imiona też się zgadzają) ludzi będących obecnie na piedestałach białołęckiego życia politycznego, życia urzędowo-gminnego, ... i co wy na to ?
|
# listonosz 13.02.2005 17:17 |
|
nie jednemu psu Burek
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 13.02.2005 18:26 |
|
...a Zydowi Bronek... ha, ha, ha !
No tak, tak... pozartowalysmy sobie, bo to ferie i mlodziez powinna wypoczac ! Moze tylko taka uwaga mlody czlowieku, ze skoro nie rozumiesz ksiazki telefonicznej, bo w niej jest za duzo bohaterow, to sie za nia nie lap, tylko zacznij od wspomnien Kapitana Andrzeja Czechowicza, pt. "Siedem trudnych lat". Albo dzwon pod ogolnopolski numer 913. |
# Sprawiedliwy 13.02.2005 22:35 |
|
... co do młodego człowieka, to się bardzo pomyliłeś/łaś, zaś postawiona przeze mnie teza wątku nie jest w sferze domysłów czy też marzń, zaręczam ...
Z listonoszem się oczywiście zgadzam, ale jest to znakomita okazja, żeby co poniektórzy w gminie i naszych lokalnych partiach politycznych i ugrupowaniach takich jak gospodarność sami się zlustrowali, żeby dowieść, czy to oni, czy też nie ... ! |
Gonzo-reaktywacja 13.02.2005 23:05 |
|
ZDECYDOWANIE TAK, SPRAWIEDLIWY MĄDRZE PRAWI ..., a ty matka to chyba za daleko odpłynęłaś od tej swojej przystani, co ?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.