REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Program dla architekta - jaki Cad?

Ordek55

07.05.2017 09:44

Cześć, chciałem pytanie skierować przede wszystkim do architektów i zapytać jakich programów używacie i czy możecie go polecić? Chodzi mi przede wszystkim o CAD najlepiej w wersji 64 bitowej no i aby był kompatybilny z innymi :)

# TomaszMajet

07.05.2017 21:37

A sprawdzałeś już ZwCad 2017 to moim zdaniem jeden z najlepszych nowych programów na rynku. Wersja oczywiście 32 i 64 bitowa, bloki dynamiczne i obrazy rastrowe obsługuje bez zarzutów, nakładki najwyższej klasy i do tego kompatybilny. Sprawdź go na wersji 30 dniowej za darmo ;)

# Żbiiki

09.05.2017 13:28

Szczerze powiem, Ci że również od kilku miesięcy przerzuciłem się na ZwCAD 2017 i nie żałuję. Wszyło mi to na plus, projekty robi się dużo szybciej, program wykorzystuje wszystkie możliwości komputera a do tego mam opiekę techniczną i sprzedażową, więc o nic się nie muszę martwić bo jak potrzebuje pomocy to zawsze dostaję konkretną odpowiedź ;)

REKLAMA

# KoalkaJ

12.05.2017 17:07

Jak najbardziej mogę powiedzieć, że robi konkurencje dla największych marek. Najnowsza wersja świetnie śmiga, a do tego nie ma najmniejszego problemu z obsługą bloków dynamicznych iobrazów rastrowych. Natomiast jeżeli chodzi o dodatkowe szkolenie z obsługi to na prawdę pomocne.

# KlaudiaEwo

13.05.2017 13:32

A długo już używacie ogólnie tego Cad-a? Jeżeli rzeczywiście jest tak dobry to w sumie może i ja przetestuję go przez te 30 dni. Mam nadzieję, że też się przekonam ;)

# TomaszAndruk

12.06.2017 08:15

No ja juz od 5 miesięcy przesiadlem się na ZwCad 2017 i na swoim przykładzie mogę Ci ich szczerze polecić. Ja z wersji 64 itowej jestem mile zaskoczony. W pelni wykorzystuje moc komputera, kompatybilny z bardzo dobrą obslugą posprzedażową. DO tego naakładki jak ZwTraffic przygotowane genialnie. Sprawdź koniecznie :)

REKLAMA

# Kacper919

07.07.2017 09:15

No to chyba nie masz lepszej opcji skoro aż tyle osób jest w stanie Ci ją polecić. Ja również mogę do nich dołączyc, ponieważ na prawdę program został przez nich przygotowany do końca. Funckonalny, radzi sobie z obsługą takich rzeczy jak bloki dynamiczne, a wersja 64 bitowa przerosła nawet moje oczekiwania :)

# Jackson35

29.07.2017 15:59

@Ordek55 Podstawowe pytanie, czy szukasz programu 2D czy 3D? Jeśli 2D to polecam GstarCAD 2017, który jest obecnie prawdopodobnie najlepszą alternatywa dla AuroCAD. Jeśli natomiast potrzebujesz wydajnego i szybkiego programu 3D CAD z technologią BIM, to przetestuj sobie EliteCAD AR14.

Ordek55

11.08.2017 16:54

Witam, jednak już podjałem decyzję ostateczną i wybór padł na ZwCad2017 Dzięki wielkie wszystkim za pomoc, a po wersji testowej właśnie ten Cad przekonał mnie do siebie zdecydowanie :)

REKLAMA

# Tadekk

02.01.2019 14:22

Tutaj zgodzę się z odpowiedziami poprzedników, jednak ja już pracuję na najnowszej aktualizacji czyli 2019 i szczerze mogę powiedzieć że była to dobra decyzja bo z każdym rokiem jest coraz lepiej dopracowany. Do tego w rozsądnej cenie i fajnie, ze zadbali też o pełną obsługę klienta i darmowe szkolenia.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025