Wawer

16/1510 

problem z nawracającym łupieżem
18.03.2020 13:58
#Teresa7
Mąż ma stale problem z nawracającym łupieżem, był już kilka razy u dermatologa, ale póki co nic sensownego nie udało się zaproponować co mogłoby jakoś ten problem pokonać. Może macie jakiegoś sprawdzonego lekarza, specjalistę, który typowo skórą głowy się zajmuje i będzie w stanie coś w końcu zaproponować by nie tylko chwilowo dało się tego problemu pozbyć, ale tak na stałe? Jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego to niech da jakiś namiar.
20.03.2020 14:50
#Magda77
Sprawdź sobie ofertę www.wawerclinic.pl. Zajmują się właśnie leczeniem skóry głowy, można liczyć na indywidualne podejście i szybką diagnostykę więc w końcu będzie można dojść do porządku jeśli chodzi o to jaki problem będzie nas dotyczył. Warto o tym faktycznie pamiętać i z takiej opcji skorzystać.
12.08.2020 11:50
#Waldek
Jak chcesz sobie poradzić z łupieżem to zestawy produktów znajdziesz w sklepie KV-1. Na stronie https://kv1.pl masz opisane produkty do walki z łupieżem wiec wydaje mi się, że tam warto będzie zerknąć bo to faktycznie ciekawa opcja, propozycje produktów, które są efektywne w swoim działaniu i rzeczywiście zauważalne jest to, że skutecznie radzą sobie z łupieżem. Na tyle na ile miałem okazję z różnych preparatów korzystać to właśnie dopiero ta marka skutecznie poradziła sobie z moim łupieżem.
11.11.2020 09:58
#Amonim
Może spróbuj szamponu z linii Nova Clear. Wiem że mają szampony na takie dolegliwości
19.11.2020 09:36
#Anonim
Fajne działanie ma szampon od Nova clear. Działa przeciwłupieżowy i bardzo odżywczo dla włosów i skóry głowy
REKLAMA
08.12.2020 17:26
#Anonim
O tak. Potwierdzam. Szampon od nova clear jest bardzo fajny w działaniu.
11.01.2021 14:17
#Bogna
A może zamiast iść do dermatologa to lepiej udać się do trychologa On się specjalizuje typowo w problemach ze skórą glowy i włosami. Zobaczy co jest dokładną przyczyną i zleci odpowiednie leczenie. Mnie to bardzo pomogło, bo od tego czasu nie mam problemu z łupieżem w ogóle.
Dodaj wpis