REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# patka_34

12.08.2020 10:43

Na wyjazdach zawsze coś fajnego udało mi się tam kupić, teraz będę mieć bliziutko. Jak ciuszki to zawsze do Młocin jadę bo mam wszystkie moje sklepy w jednym miejscu, bez kręcenia się po mieście.

# hyc

15.08.2020 20:47

Bardzo lubie te galerie, w czasie covid bardzo bezpiecznie sa zele, personel w maseczkach, noo i niewatpliwy plus to ten primark ktory zaraz zaraz lada chwila sie otworzy, ale wejda dzikie tlumyyy a ja razem z nimi na promocje :D

# Mariaa4

01.09.2020 12:36

Bardzo lubie te galerie, w czasie covid bardzo bezpiecznie sa zele, personel w maseczkach, noo i niewatpliwy plus to ten primark ktory zaraz zaraz lada chwila sie otworzy, ale wejda dzikie tlumyyy a ja razem z nimi na promocje :D
zgadzam sie

REKLAMA

# kcia

18.09.2020 13:47

I jest bezpiecznie i dobrze to wszystko zorganizowawli wedlug mnie inne galerie powinny brac przyklad - czyste, dobrze rozplanowane miejsce na zakupy gdzie jest wszystko

# kcia

18.09.2020 13:49

oczywsicie primark jest gwiazda ale sama galeria ma i tak duzo wiecej do zaoferowania niz inne np akcja zgarnij kase na zakupy (do 3 pazdziernika jest chyba) i ostatnio tez jakas taka akcja byla wiec super widac ze sie staraja i ze klient wazny dla nich i tez moze zyskac

# ANNA CROMA FINANSOWANIE

30.11.2020 18:40

ANNA CHROMA FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: annachroma1949@gmail.com
Dziękuję Ci
UWAGA
NIE POLSKI, wstrzymaj się

REKLAMA

Morela

19.01.2021 07:19

Pewnie będzie milion ludzi i ceny wcale nie niskie, bo to w końcu Polska...
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA