Forum › Bielany
# patka_34 12.08.2020 10:43 |
|
Na wyjazdach zawsze coś fajnego udało mi się tam kupić, teraz będę mieć bliziutko. Jak ciuszki to zawsze do Młocin jadę bo mam wszystkie moje sklepy w jednym miejscu, bez kręcenia się po mieście.
|
# hyc 15.08.2020 20:47 |
|
Bardzo lubie te galerie, w czasie covid bardzo bezpiecznie sa zele, personel w maseczkach, noo i niewatpliwy plus to ten primark ktory zaraz zaraz lada chwila sie otworzy, ale wejda dzikie tlumyyy a ja razem z nimi na promocje :D
|
# Mariaa4 01.09.2020 12:36 |
|
Bardzo lubie te galerie, w czasie covid bardzo bezpiecznie sa zele, personel w maseczkach, noo i niewatpliwy plus to ten primark ktory zaraz zaraz lada chwila sie otworzy, ale wejda dzikie tlumyyy a ja razem z nimi na promocje :D
zgadzam sie |
# kcia 18.09.2020 13:47 |
|
I jest bezpiecznie i dobrze to wszystko zorganizowawli wedlug mnie inne galerie powinny brac przyklad - czyste, dobrze rozplanowane miejsce na zakupy gdzie jest wszystko
|
# kcia 18.09.2020 13:49 |
|
oczywsicie primark jest gwiazda ale sama galeria ma i tak duzo wiecej do zaoferowania niz inne np akcja zgarnij kase na zakupy (do 3 pazdziernika jest chyba) i ostatnio tez jakas taka akcja byla wiec super widac ze sie staraja i ze klient wazny dla nich i tez moze zyskac
|
# ANNA CROMA FINANSOWANIE 30.11.2020 18:40 |
|
ANNA CHROMA FINANSOWANIE
Witam wszystkich Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce. W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy. Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie. Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się. E-mail: annachroma1949@gmail.com Dziękuję Ci UWAGA NIE POLSKI, wstrzymaj się |
Morela 19.01.2021 07:19 |
|
Pewnie będzie milion ludzi i ceny wcale nie niskie, bo to w końcu Polska...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.