REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# bywalec

23.01.2016 17:14

Jadłem pomidorową na Żelaznej Mleczarni Jerozolimskiej. To nie była pomidorowa. To była woda z koncetratem i kluskami. Nie polecam. Szkoda tych 3,90zł.

# warszawski emeryt

26.01.2016 20:40

Dzięki za artykuł , zajrzę tam na pewno , ale drobna uwaga - w PRL-u w barach mlecznych nie było plastikowych sztućców , były aluminiowe , czasem niedomyte , ale o ile mi Altzhaimer się nie nasilił , to nigdy żadnych problemów żołądkowych nie miałem.

# szenio

04.02.2016 13:50

Pan autor tego artykułu powinien za "swoją rzetelność dziennikarską" spalić się ze wstydu. Ciekawa jestem , gdzie on za PRL-u w barach mlecznych widział plastikowe sztućce? Chyba w myślach!!! Jak można tak kłamać! często w barach mlecznych za PRL-u jadłam zupę pomidorową /była przepyszna, obecne zupy pomidorowe to zupy pomidorowopodobne , tak samo z pierogami, czy naleśnikami/.Było czysto, schludnie i przede wszystkim ceny przystępne. Zupa pomidorowa kosztowała mniej niż pączek. Czy to dzisiaj byłoby do wyobrażenia? Artykul jest tak stronniczy i jednostronny, że az postanowiłam zareagować, by młodzi ludzie nie pomyśleli przeczytawszy ten artykuł, że tak naprawdę było!!! Ten artykul to jeden wielki stek bzdur na temat barów mlecznych za czasów PRL-u. Ale taki w tej chwili mamy trend. Im więcej religii na ustach , tym mniej prawdy w rzeczywistości.Dzisiejsze bary mleczne - to żenada. tamte PRL-owskie - tanie, smaczne, czyste, nigdy nie miałam problemów zoładkowych. WSTYD PANIE AUTORZE TAK KLAMAC !!!

REKLAMA

lukbrudniak

11.02.2016 11:53

Ja również nie mogę wystawić przychylnej laurki tej jadłodajni.

# remka

21.04.2016 18:39

Czy właściciel potrafi zarządzać barem? Na http://bms.krakow.pl/webbell/czego-potrzebuje można dowiedzieć się, że system erp pomaga w zarządzaniu i kierowaniu każdym biznesem.

# kiki

31.05.2016 15:43

Na Bemowie jadlem obiada. Zjesc to nie sztuka ale donosic

REKLAMA

# dawny student

01.06.2016 18:00

Chłodnik w Biedronce (Grójecka) cieniuśki, oj cieniuśki, jak mleko zabarwione burakami. Leniwe mogą być, naleśniki z serem może nie mają genialnego nadzienia, bardziej czuć serek homogenizowany, za to niedrogie. Za czysto i za schludnie to w Biedronce ani nie jest, ani nigdy nie było.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl