REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0
Forum › Praga Północ

REKLAMA

norblin lipiec 02 2norblin lipiec 02 0

Praga Północ - kandydat na posła do Sejmu RP

PC

10.09.2005 18:29

Paweł Cieślakowski - lista LPR nr 3, pozycja na liście LPR nr 32
mieszkam w Warszawie na Pradze Północ
37 lat, absolwent Uniwersytetu Stefana Kardynała Wyszyńskiego w Warszawie, aktualnie zatrudniony w Miejskim Przedsiebiorstwie Wodociągów i Kanalizacji S.A. w m. st. Warszawie.
Od 2002 r. członek Ligi Polskich Rodzin, aktualnie prezes Koła LPR na Pradze Północ. Ławnik Sądu Rejonowego m. st. Warszawy. Członek Rady Społecznej Szpitala pw. Przemienienia Pańskiego w Warszawie. Członek Rady Koordynacyjnej Komitetu Ochrony Środowiska Naturalnego w Warszawie. Członek Komisji Rewizyjnej Ogólnopolskiego Komitetu Budowy Pomnika Romana Dmowskiego. Wieloletni działacz młodzieżowy i społeczny.
Kontakt ze mną można nawiązać za pośrednictwem poczty elektronicznej: , 1018pc@interia.pl,
Mój program :
- ochrona polskiej własności jako podstawy bytu narodowego,
- wspieranie polskiego handlu i przemysłu,
- promowanie i wspieranie zdrowego polskiego rolnictwa,
- zwalczanie bezrobocia,
- obrona miejsc pracy,
- bezwlędna walka z korupcją,
- zwalczanie patologii,
- wspieranie i ochrona polskiej rodziny jako podstawowej
komórki społecznej.
Wyborco! Kandyduję do Sejmu RP, ponieważ dosyć mam biernego przyglądania się jak marnotrawiony jest nasz wspólny dorobek narodowy latami wypracowany. Dosyć już rządów ludzi skorumpowanych i niekompetentnych.
Wyborco! Postaw na ludzi młodych, wykształconych i troszczących się o dobro obywateli. Więcej na: www.cieslakowski.pl

# Piotr z Dąbrówki W.

21.09.2005 12:58

Witam serdecznie,
Poznaj Jacka Kaznowskiego - kandydata Platformy Obywatelskiej z "lewej" strony Wisły.
http://jacekkaznowski.pl/pages/o_mnie.php
Takich kandydatów od lat związanych z Warszawą, z ponad 10-letnim stażem samorządowym, brakuje nam najbardziej.
Głosuj na Jacka naprawdę warto.:)
"Z Jackiem Kaznowskim współpracuję od wielu lat. To działacz sportowy, propagator muzyki poważnej, doświadczony samorządowiec. W latach 1994-2002 przewodniczący Rady Gminy Warszawa-Białołęka. To między innymi jemu ta wasza dzielnica zawdzięcza taki wspaniały rozwój.
To dobry kandydat na Posła na sejm RP
Bronisław Komorowski"
Pozdrawiam serdecznie,
Piotr Jaworski

Latowicz

22.09.2005 21:36

Zapraszam na stronę Hanny Mierzejewskiej, kandydatki z listy Prawa i Sprawiedliwości (lista 6): www.mierzejewska.pl
"Polska potrzebuje takich ludzi" - Lech Kaczyński o pani Hannie.
Pozdrawiam sztaby kandydatów i mam nadzieję, że biały PR nie przegra jednak z czarnym w tej kampanii.
Krzysztof Latowicz, Warszawa

REKLAMA

cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

# Dowcipniś

23.09.2005 23:02

A co z p. Tonderą radnym Sejmiku Mazowieckiego bardzo łądnie pisze w Nowej Praskiej

# siekierka kurpiowska

01.10.2005 09:32

A tak jakoś krótkie to ożywienie na tych Waszych stronach. Widzę, że i tu zaglądają ludzie z Białołęki( Pozdrowienia)
Ale wracam do siebie. Pa
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

pan materac 08-2026 3pan materac 08-2026 0
Wstąp do księgarni

REKLAMA

atal zakatek harmonia 1atal zakatek harmonia 2atal zakatek harmonia 0

Najnowsze informacje na Tu Praga Północ

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni