REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# nie jest cacy

05.04.2022 12:39

Moja synowa rodziła tam w lutym i ma zupełnie odmienne zdanie. Owszem, sale są wyposażone na nowo, był remont itd., ale co do reszty, to tragedia. Brak środków opatrunkowych i higienicznych, których kobieta w okresie okołoporodowym najbardziej potrzebuje. Nie ma pościeli, nawet prześcieradeł, wszystko trzeba mieć własne, żeby nie leżeć na gołym łóżku. Zrobiła zdjęcia, bo nie chciałam uwierzyć, że jest gorzej niż w latach 80/90, kiedy ja sama rodziłam w tym szpitalu i był prawdziwy kryzys. Wtedy był to szpital kolejowy i pacjentki spoza resortu szukały znajomości, by w nim rodzić. Zachwytów nie było, ale była pościel i nie brakowało prostych środków higienicznych. Środki czystości miało się własne. Teraz, nieprzygotowana zupełnie na TAKIE braki dziewczyna została z gołym łóżkiem, które przykryła dziecięcym, czyli małym podkładem, bo akurat wpadła na pomysł, by mieć takie ze sobą na wszelki wypadek. Dodam, że wejść do szpitala nie było, bo kowid i dopiero po porodzie pozwolono mężowi donieść to i owo. Co do opieki też miała zastrzeżenia, ale przetrwała te kilka dni. Więc nie ma czym się zachwycać, trzeba o tym głośno mówić.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni