REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Matylda

06.04.2020 20:05

Jestem " seniorka " mam 65 lat --- nie chodze po zakupy w zadnej godzinie 0 , ale komentarze ludzi sa chamskie i wulgarne - bydelko mlode nie pomysli , ze ma mamusie i tatusia , dzieki ktorym jest tu i teraz!!

# pik

06.04.2020 21:54

wyznaczenie takich godzin dla seniorów jest bezsensownym pomysłem, wystarczyłoby wprowadzić obowiązek przepuszczenia seniora w kolejce bez względu na porę dnia

# symforjan

06.04.2020 22:52

Przepis jest w ogóle nietrafiony. Sklep sklepem, to może jeszcze tramwaje, autobusy i metro tylko dla seniorów, no coś tu nie gra. Wszystko powinno się opierać na wzajemnym szacunku i zdrowym rozsądku. Nie, nie, nie jestem młody, jestem 70+ i wiem, co piszę. Bądźmy dla siebie, zawahałem się ale napiszę, ludźmi i to wystarczy.

REKLAMA

# ADAMOWICZ

07.04.2020 01:22

#Matylda napisał(a) 06.04.2020 20:05
Jestem " seniorka " mam 65 lat --- nie chodze po zakupy w zadnej godzinie 0 , ale komentarze ludzi sa chamskie i wulgarne - bydelko mlode nie pomysli , ze ma mamusie i tatusia , dzieki ktorym jest tu i teraz!!
siedź w domu stara lampucero!

# Mika

07.04.2020 06:12

Po co tworzyć godziny dla seniorów jak oni i tak chodzą cały dzień. To tylko paraliżuje sklepy, tworzy zbędne w dzisiejszych czasach kolejki. Przykład z wczoraj po zrobieniu zakupów o godzinie 16.30 wychodząc że sklepu nie było młodszej osoby niż 65+ i więcej, ale w ich godzinach nam wejść do sklepu nie wolno bo to są nasze godziny, tekst seniora. Więc jaki to ma sens jak oni się i tak do tego nie stosują a my do ich godzin musimy? Rozumiem że seniorzy mają swoje godziny i pozostałe również. Chore to jest i tyle. Szanuję wszystkich ludzi, ale nie rozumiem trochę można tak powiedzieć samobójców. Nie wiem czy nie dociera do każdego seniora że jest w grupie ryzyka czy poprostu wychodzi z założenia że i tak już dużo przeżył więc jest mu wszystko jedno? Tylko naraża w ten sposób siebie i innych.

# Loker

07.04.2020 13:19

To jest chory pomysł z tymi godzinami starsi ludzie ich nie stosują smieja się ze i tak będą przychodzić Kiedy im się podoba bo mają akurat smaka na coś tekst klientki inni oświadczają ze maja 65+ a po zrobieniu zakupów śmieją się ze się im udało bo mają dopiero 60 lat zero odpowiedzialnosci czasami sklep jest pusty w tych godzinach a później stoją w kolejkach razem z młodymi to jest bez sensu..

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni