REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# bałagan

29.06.2022 20:06

myślę, ze na początek nawierzchni utwardzonej na ścieżkach rowerowych wysypanych żwirem na Sokratesa, a jeśli nie to rowerów terenowych, zdolnych pokonąa te ścieżki

# rowerzysta, nie aktywista

30.06.2022 08:06

Tak, słuszna uwaga o tych "stacjach naprawczych". To śmieszne jest. Analogicznie powinno się budować małe warsztaty samoobsługowe dla kierowców.

# SRK

30.06.2022 08:30

A co z pieszymi? Domagam się przydrożnych punktów naprawy i konserwacji obuwia!

REKLAMA

# Robert - czasami rowerzysta

30.06.2022 11:42

Rowerzyści potrzebuja przestrzegać przepisów; gdy jadę rowerem obserwuje przerażające zachowania:
Nadmierną prędkość
Wymuszanie pierwszenstwa na pieszych
Niezatrzymywanie sie na czerwonym świetle i przed pieszymi
Jazde w sluchawkach
Jazde z telefonem w ręku
Brak sygnalizowania zmiany kierunku jazdy
Jazde pod prąd- szczefolnie na przejsciach/przejazdach rowerowych przez jezdnie

# Też rowerzysta

30.06.2022 17:33

Smutno się robi gdy widzi się rowerzystów bezczelnie łamiących kodeks drogowy. Tylko raz widziałem jak słuszna kara ich spotkała - 5 się zderzyło i każdy jechał za szybko. Dziś jeden na kołowej w błękitnej koszulce i w chustce czapeczce na czerwonym

# Zdanna

30.06.2022 18:20

#Też rowerzysta napisał(a) 30.06.2022 17:33
Smutno się robi gdy widzi się rowerzystów bezczelnie łamiących kodeks drogowy. Tylko raz widziałem jak słuszna kara ich spotkała - 5 się zderzyło i każdy jechał za szybko. Dziś jeden na kołowej w błękitnej koszulce i w chustce czapeczce na czerwonym
Dokończysz ostatnie zdanie? Ciekawi jesteśmy, co się tam stało.

REKLAMA

# Marian

01.07.2022 21:56

Nie po to jeżdżę rowerem żeby przestrzegać przepisów. Trzask zabrania jazdy samochodem, tylko on może i jego przydoopasy, więc muszę się do pracy dostawac jak najszybciej. Nie mam czasu czekać na światłach.

# art

04.07.2022 15:06

Może jeszcze po Kodeksie Drogowym bo to co robią na ulicach i chodnikach to jakaś masakra

# zorrp

04.07.2022 19:32

może mózgu

REKLAMA

# Magierak

07.07.2022 00:26

Rozumiem, że i rowery są potrzebne, a co z pieszymi, kiedyś za komuny na każdej ulicy i podwórku były ławki,można było przysiąść na spacerze. Teraz na wielu podwórkach oprócz piaskownic , huśtawek polikwidowano ławki Nie ma gdzie odpocząć, nie każdy ma ochotę lecieć do parku
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024