Forum › Bielany

| # bałagan 29.06.2022 20:06  | 
   |
| 
       myślę, ze na początek nawierzchni utwardzonej na ścieżkach rowerowych wysypanych żwirem na Sokratesa, a jeśli nie to rowerów terenowych, zdolnych pokonąa te ścieżki 
    | 
|
| # rowerzysta, nie aktywista 30.06.2022 08:06  | 
   |
| 
       Tak, słuszna uwaga o tych "stacjach naprawczych". To śmieszne jest. Analogicznie powinno się budować małe warsztaty samoobsługowe dla kierowców. 
    | 
|
| # SRK 30.06.2022 08:30  | 
   |
| 
       A co z pieszymi? Domagam się przydrożnych punktów naprawy i konserwacji obuwia! 
    | 
|
| # Robert - czasami rowerzysta 30.06.2022 11:42  | 
   |
| 
       Rowerzyści potrzebuja przestrzegać przepisów; gdy jadę rowerem obserwuje przerażające zachowania: 
   Nadmierną prędkość Wymuszanie pierwszenstwa na pieszych Niezatrzymywanie sie na czerwonym świetle i przed pieszymi Jazde w sluchawkach Jazde z telefonem w ręku Brak sygnalizowania zmiany kierunku jazdy Jazde pod prąd- szczefolnie na przejsciach/przejazdach rowerowych przez jezdnie  | 
|
| # Też rowerzysta 30.06.2022 17:33  | 
   |
| 
       Smutno się robi gdy widzi się rowerzystów bezczelnie łamiących kodeks drogowy. Tylko raz widziałem jak słuszna kara ich spotkała - 5 się zderzyło i każdy jechał za szybko. Dziś jeden na kołowej w błękitnej koszulce i w chustce czapeczce na czerwonym 
    | 
|
| # Zdanna 30.06.2022 18:20  | 
   |
| 
       #Też rowerzysta napisał(a) 30.06.2022 17:33 Dokończysz ostatnie zdanie? Ciekawi jesteśmy, co się tam stało.Smutno się robi gdy widzi się rowerzystów bezczelnie łamiących kodeks drogowy. Tylko raz widziałem jak słuszna kara ich spotkała - 5 się zderzyło i każdy jechał za szybko. Dziś jeden na kołowej w błękitnej koszulce i w chustce czapeczce na czerwonym  | 
|
| # Marian 01.07.2022 21:56  | 
   |
| 
       Nie po to jeżdżę rowerem żeby przestrzegać przepisów. Trzask zabrania jazdy samochodem, tylko on może i jego przydoopasy, więc muszę się do pracy dostawac jak najszybciej. Nie mam czasu czekać na światłach. 
    | 
|
| # art 04.07.2022 15:06  | 
   |
| 
       Może jeszcze po Kodeksie Drogowym bo to co robią na ulicach i chodnikach to jakaś masakra 
    | 
|
| # zorrp 04.07.2022 19:32  | 
   |
| 
       może mózgu 
    | 
|
| # Magierak 07.07.2022 00:26  | 
   |
| 
       Rozumiem, że i rowery są potrzebne, a co z pieszymi, kiedyś za komuny na każdej ulicy i podwórku były ławki,można było przysiąść na spacerze. Teraz na wielu podwórkach oprócz piaskownic , huśtawek polikwidowano ławki Nie ma gdzie odpocząć, nie każdy ma ochotę lecieć do parku 
    | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie

Znajdź swoje wakacje

Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.