Forum › Białołęka
poczta przy pętli autobusowej
# Alf 17.11.2002 15:18 |
|
Albo mi się zdawało albo w pomieszczeniach na parterze powstaje oddział poczty? Sa tam okienka zdumiewająco podobne do okienek pocztowych, mam nadzieje, ze to nie kolejny bank
|
# Vladymir 17.11.2002 23:34 |
|
Niestety Alfie, chyba się mylisz. Widziałem to, owszem, okienka sa podobne do pocztowych /i bankowych/, ale z boku, w podcieniach jest okienko podobne do nocnej wrzutni pieniędzy, a to chyba dowodzi, że będzie to kolejny /już 5 chyba przxy pętli/ bank.
|
m0n1ka 18.11.2002 00:38 |
|
Słuchajcie, ale w którymś z przedwyborczych wywiadów z jednym z eks-radnych czytałam, ze faktycznie przy pętli ma wkrótce powstać poczta!
|
wodnik 18.11.2002 14:58 |
|
m0n1ka ty naprawdę uczestniczysz w każdej dyskusji na temat Tarchomina?:)
zazdroszczę luzu! A poczta by się przydała |
# kinio 18.11.2002 19:17 |
|
Jest już agencja pocztowa w okolicach "dawnej pętli" tzn. Stefanilka, wewnątrz osiedla, czynna w godzinach 11-19. Ponadto słyszałem od pani prowadzącej kiosk, że podobna placówka ma być jeszcze bliżej, czyli tam gdzie myślicie. Oby się sprawdziło!
|
# iwo-tomas 18.11.2002 22:43 |
|
potwierdzam będzie to nowa placówka poczty,
|
# Piotrek z Odkrytej 27.11.2002 08:54 |
|
Wg mnie to tylko agencja pocztowa, gdzie pewnie nie będzie można dokonywać wpłat - obym się mylił.
|
# B.B. 27.11.2002 09:36 |
|
wydaje mi się, że w agencji pocztowej można dokonywać wpłat - byłam w tej na Ciołkosza i ktoś z kolejki płacił rachunki, ktoś wysyłał fax...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.