REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

pizzeria przy rondzie na Światowida

# Alf

01.09.2002 20:01

Czy ktoś tam miał szczęście coś zjeść?
Jakie wrażenia?
Pytam, bo dwukrotnie z żoną trafilismy na zamknięty lokal.
Przykłady:
- Dzisiaj cała niedziela zamknięta.
- Kiedyś sobota, tylko od 15h00.
Jakoś źle mi się w obecnych czasach kojarzy "biznes", któremu nie zależy na dochodach i klientach...

# DAG

02.09.2002 15:39

No właśnie,to jest bardzo dziwne.

# Vladymir

02.09.2002 23:28

A ja tam jadłem i było bardzo smacznie i fajnie. Lokal jest malutki, ale przesympatyczny, z ciekawym dekorem wnętrza. Fakt, otwiera się grubo po 15tej i czynny jest do 22giej, ale sądzę, że to się zmieni, bo na razie konsumentóew jest i tak bardzo mało, zaś interes prowadzą młode chłopaki, które chyba śpią do 12tej. Zresztą, Alfie, nie ma o co kruszyć kopii, pizzy i tak nie je sie na sniadanie, więc późna pora nie przeszkadza. Polecam ten lokal, bo i ceny przyzwoite /taniej niż telepizza z dowozem/, a poza tym wspierajmy lokalne inicjatywy, ta pizzeria to jak kwiat magnolii na pustyni betonu osiedla Buczynek, na którym nie ma nic oprócz solariów /dla kogo ?/ oraz banków, czy też sklepów z tanim alkoholem dla roboli z okolicznych budów.

REKLAMA

banan

03.09.2002 08:26

poproszę o adres

# Alf

03.09.2002 10:58

Ależ ja popieram, popieram!
Tylko kiedy nie przyjdę, to zamknięte.

# ts

03.09.2002 17:09

Pizza jest dobra, natomiast makarony nie wygladaja za ciekawie. Z tego co slyszalem wkrotce takze zamowienia telefoniczne. A co do otwarcia/zamkniecia, to na 3 wyjscia do pizzerii, raz sie nie dostalem - w niedziele okolo 17... a szkoda...

REKLAMA

# Vladymir

04.09.2002 23:26

Adres: ul. Książkowa 9E, czyli Światowida róg Topolowej, wejście od ronda przy pętli autobusowej, a nie od osiedla. Alfie, aby tam jeść, musisz dostosować się do rytmu pracujących tam chłopaków: wstawaj, bracie, w południe, olewaj robotę, a baluj w nocy.

# Piotrek

05.09.2002 14:42

Poprawka adresu : Książkowa 9F

# Obcy

05.09.2002 20:29

Czy ktoś zastanawiał się dlaczego całe osiedle ma adres Książkowa mimo, że bardziej jest przy Swiatowida a kończy się przy Topolowej?

REKLAMA

# Alf

06.09.2002 11:02

Ja mieszkam na Strumykowej 29E, która biegnie też jakoś dziwacznie: nr 1, potem od razu 15, potem 28 (bloki BMI), potem 29 (Buczynek 2)
Taka nielogiczna i myląca wszystkich numeracja ulic to chyba jakaś warszawska specyfika...

m0n1ka

07.09.2002 16:12

Zapytani przeze mnie panowie w pizzerii twierdzą, że mają czynne od 13 do 23 :-)
Pizza faktycznie jest bardzo smaczna, jesli mieszka się w okolicy, jest to zdecydowanie lepszy wybór niż pizza na telefon. Można także zamówić pizzę na wynos - czeka się ok. 8 minut.
Wystrój wyjątkowo udany, zwłaszcza, jeśli się lubi Dalego, bo na ścianie namalowana udana kopia jednego z jego obrazów.

# Dorota J.

09.09.2002 11:36

#obcy- nasze osiedle nazywa się Buczynek a całe mieści się między ulicami: Książkową, Odkrytą, Topolową i Światowida .
A wracając do pizzy Dali to uważam, że jest smaczna (choć wolę grubsze ciasto) i nigdy nie mam takiego problemu jak #Alf
Codziennie tamtędy przechodzę i zawsze otwarte.......

REKLAMA

# Jasiek

09.09.2002 22:12

a co powiecie na obsługę? jak wam sie podoba??

# Dorota J.

12.09.2002 11:08

Jaśku dlaczego takie pytanie? A może tam pracujesz???

# Jasiek

12.09.2002 13:50

Dorotko pytam bo bylem niezadowolony z twarzy tych chłopców. byli jacyś niewyspani?? ;)

REKLAMA

# Dorota J.

13.09.2002 08:39

Jaśku - wyspani czy też nie co za różnica ważne, że są sympatyczni
i uśmiechnięci.

# dekoder

26.06.2014 23:59

Otóż to właśnie
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA