Forum › Bielany
# ocokaman 10.10.2017 10:07 |
|
co tu taka zmasowana reklama piekarni Piwońskich ?
chleb jak chleb, niczym sie nie różni od tego z biedronki czy SPC, choć ten z SPC zdecydowanie lepszy Tak samo twardy i sypiący się następnego dnia. Taka zmasowana reklama chyba świadczy o słabym popycie, a słaby popyt o kiepskiej jakości ktoś coś |
# Zuzanna 10.10.2017 11:19 |
|
#ocokaman napisał(a) 10.10.2017 10:07 Jesteś kompletnym ignorantem w temacie pieczenia chleba, a zwłaszcza jego tradycji. Firmie należy się za to szacunek, a nie twoje wypociny na forum. Jak można kłamać tak w żywe oczy? Wstydź się człowieku i nie rób sobie obciachu tutaj. Nikt ci nie uwierzy. Nikt. Jeśli wsuwasz mrożone, roczne ciasto z Chin w Biedronce, odgrzewane na chama w elektrycznym piecyku, to szkoda dyskusji. I w ogóle smacznego. I zdrówka życzę. Reszta bez komentarza, ręce opadają.co tu taka zmasowana reklama piekarni Piwońskich ? chleb jak chleb, niczym sie nie różni od tego z biedronki czy SPC, choć ten z SPC zdecydowanie lepszy Tak samo twardy i sypiący się następnego dnia. Taka zmasowana reklama chyba świadczy o słabym popycie, a słaby popyt o kiepskiej jakości ktoś coś |
# wikusia19 10.10.2017 12:04 |
|
czy jedząc chlebek z piekarni P, pozbedę sie problemu z urwanym klockiem ?
|
# Pan_marcin 10.10.2017 12:20 |
|
rence opadajom od tej nachalnej reklamy
btw.... po ile chlebek ? Ja uwielbiam pieczywko z kauflandu, świeżo pieczone, zdrowe, przepyszne mojej rodzinie bardzo smakuje no i dwa razy tańsze |
# chomik 10.10.2017 22:28 |
|
A ja z przyjemnością czytam każdą informację o tej piekarni. Dzięki zakładowi Piwońskich przeżywam renesans spożywania pieczywa. Gratulacje i trzymajcie tak dalej.
|
# Mikołaj Rydz 11.10.2017 08:24 |
|
hheheh, nie ma to jak pisać samemu o sobie.......ehhhhh
takie czasy pieczywo Piwońskich nie jest złe, każdemu wg gustu. Mi osobiście bardziej smakuje od SPC, nawet biedronkowe nie jest złe smaczne jest też pieczywo z Lidla, kupuję i mi smakuje a pierniczenie o rocznych mrożonkach z chin to niech sobie Państwo "P" w d..... schowają |
# Aj Di 11.10.2017 11:28 |
|
#Mikołaj Rydz napisał(a) 11.10.2017 08:24 Ostatnie zdania postu są chamskie i obraźliwe, są ewidentnym naruszeniem dóbr osobistych osób trzecich. Prawo autorskie z 1994 roku wraz późniejszymi zmianami jest jednoznaczne. Radzę uważać na obraźliwe słowa dotyczące piekarni Piwońskich, bo wpis narusza dobre imię firmy oraz osób, które nią kierują. Sprawa może skończyć się w sądzie. ID komputera nadawcy o nicku: Mikołaj Rydz jest bardzo łatwe do namierzenia.hheheh, nie ma to jak pisać samemu o sobie.......ehhhhh takie czasy pieczywo Piwońskich nie jest złe, każdemu wg gustu. Mi osobiście bardziej smakuje od SPC, nawet biedronkowe nie jest złe smaczne jest też pieczywo z Lidla, kupuję i mi smakuje a pierniczenie o rocznych mrożonkach z chin to niech sobie Państwo "P" w d..... schowają |
# Mikołaj Rydz 11.10.2017 13:11 |
|
ktoś tu chyba nie zrozumiał, bądź nie doczytał. Napisałem, że mi to pieczywo smakuje bardziej od SPC to sądem mnie straszycie ?
Wpis o mrożonym pieczywie z chin w biedronce to chyba nie był mojego autorstwa tylko Pani "Zuzanny", czy myślicie, że dział PR biedronki zostawi takie wpisy bez interwencji ? Zamykając dyskusję, niech każdy je co chce, a mi osobiście pieczywo z Biedronki i Lidla smakuje. pozdrawiam |
# gosposia 11.10.2017 13:42 |
|
a ja piekę chleb sama w Zelmer 43Z010.
Świeżośc zachowuje przez kilka dni, smakuje jak ten ze wsi. Polecam |
cycu 11.10.2017 23:28 |
|
Teraz pokolenie 20/30- latków nie ma najmniejszego pojęcia jak smakuje prawdziwy chleb, ser, wędliny, mleko, chałwa, czekolada, pomidory czy nawet wódka i papierosy. Nie dano im nawet szansy porównania.
Wystarczy dodać glutaminianu sodu czy E621 żeby z najgorszego badziewia otrzymać ,,pyszną" potrawę czy jakikolwiek wyrób.... Jest to niestety następstwo nieodwracalne rozwoju cywilizacji i dążenie do ograniczania kosztów produkcji oczywiście kosztem konsumenta. Dlatego uważam, że jakiekolwiek próby podtrzymania tradycji wykonywania nawet chleba należy przede wszystkim uszanować, bo przecież wcale nie musi to wszystkim smakować.... |
# Danka 14.10.2017 22:51 |
|
Pewnie. Łasują byle co i innych perfidnie oczerniają.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.