REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# pZz

08.06.2023 16:54

Milosnicy zwierzat z kundlem na 40 m2.

# Wredny Kocur

09.06.2023 11:03

Czyli piesi i rowerzyści mają być czujni i zachowywać ostrożność i omijać łukiem, bo ktoś z kundlem idzie. Czy tu jest coś krw nie tak?

# Ave

11.06.2023 13:00

#Wredny Kocur napisał(a) 09.06.2023 11:03
Czyli piesi i rowerzyści mają być czujni i zachowywać ostrożność i omijać łukiem, bo ktoś z kundlem idzie. Czy tu jest coś krw nie tak?
Niestety jest coś tu nie tak. Generalnie właściciele psów uważają się za święte krowy. Podobnie jak w przypadku wchodzenia z psem , który roznosi bakterie ,się apteki czy centrów handlowych,czego nie raz byłem świadkiem.

REKLAMA

# Chris

15.06.2023 10:52

To co ci psiarze wyprawiają to jest dramat. Dlaczego nie ma odpowiednich kar ?. Jakby ktoś musiał zapłacić odpowiedni mandat i odszkodowanie to może kilka razy by się zastanowił co robi.

# EvilD

19.06.2023 18:41

Problem poważny, ale niestety i miasto i straż problemu nie widzą. I tak od lat - jeżdżąc na rowerze musisz sam ocenić czy pies jest groźny, czy nie, czy będzie cię gonił czy nie no i czy przypadkiem nie wjedziesz w psie góvvno po zmroku.

Erneścio

25.07.2023 16:23

Ale mi temat, ja rozumiem, gdyby rowerzystka zaatakowała i np. pogryzła psa to ... byłby hit, tymczasem wszystko w normie. Wściekły pies trzymany w niewoli całe życie na podłodze w przedpokoju wyszedł siusiu na kilka minut i mu odrypało. Dziwicie się zwierzęciu?

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl