Forum › Białołęka
Pierwszy!
# Marcin 01.03.2005 09:43 |
|
Własnie dotarłem do pracy, w której powinienem być o 8.00!!!!!
Pozdrawiam wszystkich w rekorodowym korku. |
Rudolf 01.03.2005 14:09 |
|
A wszystko przez małą kolizje na moście... Ja straciłem tylko nieco ponad godzine w korku.
|
# M. 01.03.2005 18:46 |
|
kolizja i zepsute budziki drogowców!! ja jechałem ok 7:15 i jeszcze udało mi się dotrzeć na 8 z małych hakiem na uczelnie, drogi były bielusieńkie!!! ani pługów ani solarek!!
|
# piotrek 02.03.2005 22:30 |
|
DZIEKUJEMY CI PARTIO PIS.
|
# tomaszkiewicz 03.03.2005 07:37 |
|
nie mieszaj do tego partii tylko ludzi odpowiedzialmych
|
# śmieszek 03.03.2005 21:25 |
|
Do zabitej dechami wiochy przyjechał zimową porą młody lekarz. Już na następny dzień trafił do niego jeden ze starszych mieszkańców, który poślizgnął się i stłukł sobie kolano. Lekarz kazał mu zdjąć spodnie aby mógł zbadać bolące miejsce i ze zdziwieniem stwierdził, że chłopina nie ma majtek.
- Czego nie nosi pan kalesonów ? - zapytał - Nigdym nie nosił - odpowiedział rolnik - po co mi to ? - Panie przecież to i bardziej czysto i bardziej ciepło, radziłbym panu spróbować. Po wizycie u lekarza chłop pojechał do miasteczka po leki i wstąpił też do sklepu aby zakupić kalesony. Gdy wrócił do domu założył je na tyłek, trochę pokręcił się jeszcze po gospodarce, zadał świniom i poszedł spać. Rano jak miał to w zwyczaju szybko poleciał za stodołę walnąć porannego stolca. Jako, że był mróz, szybko zdjął spodnie kucnął nadął się, postawił klocka i podnosząc się zerknął za siebie. Na śniegu nie było nic. Wtedy przypomniał sobie o kalesonach : - Miał konował rację - mruknął - faktycznie czyściej. Zaczął zapinać spodnie i znowu z podziwem dla wiedzy doktora powiedział : - I faktycznie bardziej ciepło. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.