Forum › Białołęka
# Miś 12.10.2011 14:43 |
|
To wina władz Białołęki. Wielokrotnie w tej sprawie pisane były pisma do Ratusza jak również poruszane na łamach forum internetowych a - największym skandalem jest to , że bezpośrednio z ronda / Pasłęcka- Ordonki/ samochody wjeżdzają na parking tzw błotko przez pasy dla pieszych następnie przez ścieżkę rowerową i chodnik. Jak dojdzie do tragedii moralnie winnym będzie Burmistrz p. Kaznowski ale widać ma pilniejsze sprawy niż bezpieczeństwo mieszkańców. Wstyd.
|
# cobra22 12.10.2011 22:08 |
|
Podobny problem jest w wielu miejscach Dzielnicy min.przy Ratuszu od strony przychodni cały pas jezdni zablokowany i każdy kładzie na to......
|
# asiak 13.10.2011 11:07 |
|
ale czy ktoś z narzekających wezwał straż miejską?
każdy kładzie na to .... ,nie tylko urzędnicy |
# Miś 13.10.2011 15:49 |
|
wzywałem jak również pisałem w tej sprawie a ty asiak myślę, że nie kładziesz na to ..... i również powiadamiasz SM
|
# cobra22 13.10.2011 22:36 |
|
SM jest codziennie pod urzędem, a Urząd co robi w tych sprawach- nic, ale gdy starsza pani handluje kwiatami na skrzyżowaniu Światowida i Ćmielowskiej to zapewne dostaje mandat.Więc może nasi skuteczni radni ruszą do działania w tej sprawie, bo polityka to nie tylko hasła , ale i czynny.
|
# cobra22 13.10.2011 22:37 |
|
SM jest codziennie pod urzędem, a Urząd co robi w tych sprawach- nic, ale gdy starsza pani handluje kwiatami na skrzyżowaniu Światowida i Ćmielowskiej to zapewne dostaje mandat.Więc może nasi skuteczni radni ruszą do działania w tej sprawie.
|
# hjk 16.02.2015 16:27 |
|
wszystko fajnie tylko gdzie parkować?
|
# Ruuudy5 16.02.2015 17:13 |
|
Straż miejska woli przyjechac na osiedle zamkniete przy Mehoffera i tam wlepiac mandaty...gdzie powiedzmy sobie szczerze mało komu przeszkadza (ale przeszkadza) kilka samochodow i nie jest to baaardzo uczeszczana droga (zamkniete osiedle) jak wyzej opisane sytuacje...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.