REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Sith4

10.09.2024 17:08

ZTM to stan umysłu. Szkoda, że takie nieuki zarządzają Warszawa i jeszcze wiedzą lepiej, niz Ci którzy im za to placa w podatkach, brak słów.

# pytam

10.09.2024 20:01

A tramwajem to nie można pojechać?

# Było mówione i pisane

16.09.2024 22:33

https://tustolica.pl/nie-warto-budowac-tramwaju-na-kasprzaka_70475

REKLAMA

# Było mówione i pisane

16.09.2024 22:38

105 przez Człuchowską jak 506, a E5 zamiast obecnej 105 - to część postulatów z projektu mojego autorstwa z 2016 roku. Mogło być taniej i lepiej, ale jest, jak jest.

# Jelonek z Jelonek

19.09.2024 12:21

ZTM wie lepiej - jak zawsze!! ztm nie jeździ komunikacja warszawska dlatego wie lepiej. Mam wrażenie że ta zmiana jest po to żeby zniechęcić ludzi do korzystania ze 105 i ja zlikwidować, bo przecież nikt nie korzysta to jest niepotrzebna. Zabrali 197 i nie ma jak dojechać bezpośrednio na Wolę. Na prośbę o wydłużenie 197 na Karolin Ztm napisało mi żeby z okolic Drzeworytników jechać np. 177 do metro Bemowo i potem metrem = dwie przesiadki, zamiast bezpośredniego polaczenia z Wola. Brawo ztm! Ztm wie lepiej, bo ztm nie korzysta z komunikacji warszawskiej.

# Sabotaż czy idiotyzm

19.09.2024 15:20

#Jelonek z Jelonek napisał(a) 19.09.2024 12:21
ZTM wie lepiej - jak zawsze!! ztm nie jeździ komunikacja warszawska dlatego wie lepiej. Mam wrażenie że ta zmiana jest po to żeby zniechęcić ludzi do korzystania ze 105 i ja zlikwidować, bo przecież nikt nie korzysta to jest niepotrzebna. Zabrali 197 i nie ma jak dojechać bezpośrednio na Wolę. Na prośbę o wydłużenie 197 na Karolin Ztm napisało mi żeby z okolic Drzeworytników jechać np. 177 do metro Bemowo i potem metrem = dwie przesiadki, zamiast bezpośredniego polaczenia z Wola. Brawo ztm! Ztm wie lepiej, bo ztm nie korzysta z komunikacji warszawskiej.
Wszystkie drogi prowadzą do metra - niestety źle wytrasowanego
Polecam tekst na Portalu Warszawskim:
Z czym mierzy się warszawska komunikacja miejska

REKLAMA

# Ktoś

26.09.2024 08:05

Akurat metro ma bardzo dobrą trasę. Natomiast złodzieje z ztm powinni przywrócić E-2 na Bemowo oraz linię 506

# Sabotaż czy idiotyzm

28.09.2024 11:00

#Ktoś napisał(a) 26.09.2024 08:05
Akurat metro ma bardzo dobrą trasę. Natomiast złodzieje z ztm powinni przywrócić E-2 na Bemowo oraz linię 506
Odczuwalny brak E-2 i 506 dowodzi że metro koncertowo schrzaniono. Jeszcze kilka lat temu gdy trasę M2 dociągnięto do Górc (Metro Bemowo), pisałem na tym portalu, że można uratować sytuację przerzucając metro z ulicy Ryskiego, pod Lazurową. Wówczas M2 obslugiwałoby najgęściej zaludnione obszary Jelonek i temat 105 i 506 byłby zbędny. A tak metro pojedzie pod kameralną zabudową północno-zachodniego Chrzanowa, a po otwarciu trasy czeka nas kolejna bokesna odsłona likwidacji komunikacji naziemnej

# Prawda

10.11.2024 08:07

Po pierwsze z Bemowa-odkąd powstała gmina Bemowa powinno używać się nowych nazw, a po drugie mieszkańcy okolic ulicy Jana Kazimierza nie są gorsi od innych i muszą mieć możliwość korzystania z komunikacji miejskiej!

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą