Forum › Bemowo
# Sith4 10.09.2024 17:08 |
|
ZTM to stan umysłu. Szkoda, że takie nieuki zarządzają Warszawa i jeszcze wiedzą lepiej, niz Ci którzy im za to placa w podatkach, brak słów.
|
# pytam 10.09.2024 20:01 |
|
A tramwajem to nie można pojechać?
|
# Było mówione i pisane 16.09.2024 22:33 |
|
https://tustolica.pl/nie-warto-budowac-tramwaju-na-kasprzaka_70475
|
# Było mówione i pisane 16.09.2024 22:38 |
|
105 przez Człuchowską jak 506, a E5 zamiast obecnej 105 - to część postulatów z projektu mojego autorstwa z 2016 roku. Mogło być taniej i lepiej, ale jest, jak jest.
|
# Jelonek z Jelonek 19.09.2024 12:21 |
|
ZTM wie lepiej - jak zawsze!! ztm nie jeździ komunikacja warszawska dlatego wie lepiej. Mam wrażenie że ta zmiana jest po to żeby zniechęcić ludzi do korzystania ze 105 i ja zlikwidować, bo przecież nikt nie korzysta to jest niepotrzebna. Zabrali 197 i nie ma jak dojechać bezpośrednio na Wolę. Na prośbę o wydłużenie 197 na Karolin Ztm napisało mi żeby z okolic Drzeworytników jechać np. 177 do metro Bemowo i potem metrem = dwie przesiadki, zamiast bezpośredniego polaczenia z Wola. Brawo ztm! Ztm wie lepiej, bo ztm nie korzysta z komunikacji warszawskiej.
|
# Sabotaż czy idiotyzm 19.09.2024 15:20 |
|
#Jelonek z Jelonek napisał(a) 19.09.2024 12:21 Wszystkie drogi prowadzą do metra - niestety źle wytrasowanegoZTM wie lepiej - jak zawsze!! ztm nie jeździ komunikacja warszawska dlatego wie lepiej. Mam wrażenie że ta zmiana jest po to żeby zniechęcić ludzi do korzystania ze 105 i ja zlikwidować, bo przecież nikt nie korzysta to jest niepotrzebna. Zabrali 197 i nie ma jak dojechać bezpośrednio na Wolę. Na prośbę o wydłużenie 197 na Karolin Ztm napisało mi żeby z okolic Drzeworytników jechać np. 177 do metro Bemowo i potem metrem = dwie przesiadki, zamiast bezpośredniego polaczenia z Wola. Brawo ztm! Ztm wie lepiej, bo ztm nie korzysta z komunikacji warszawskiej. Polecam tekst na Portalu Warszawskim: Z czym mierzy się warszawska komunikacja miejska |
# Ktoś 26.09.2024 08:05 |
|
Akurat metro ma bardzo dobrą trasę. Natomiast złodzieje z ztm powinni przywrócić E-2 na Bemowo oraz linię 506
|
# Sabotaż czy idiotyzm 28.09.2024 11:00 |
|
#Ktoś napisał(a) 26.09.2024 08:05 Odczuwalny brak E-2 i 506 dowodzi że metro koncertowo schrzaniono. Jeszcze kilka lat temu gdy trasę M2 dociągnięto do Górc (Metro Bemowo), pisałem na tym portalu, że można uratować sytuację przerzucając metro z ulicy Ryskiego, pod Lazurową. Wówczas M2 obslugiwałoby najgęściej zaludnione obszary Jelonek i temat 105 i 506 byłby zbędny. A tak metro pojedzie pod kameralną zabudową północno-zachodniego Chrzanowa, a po otwarciu trasy czeka nas kolejna bokesna odsłona likwidacji komunikacji naziemnejAkurat metro ma bardzo dobrą trasę. Natomiast złodzieje z ztm powinni przywrócić E-2 na Bemowo oraz linię 506 |
# Prawda 10.11.2024 08:07 |
|
Po pierwsze z Bemowa-odkąd powstała gmina Bemowa powinno używać się nowych nazw, a po drugie mieszkańcy okolic ulicy Jana Kazimierza nie są gorsi od innych i muszą mieć możliwość korzystania z komunikacji miejskiej!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.