Forum › Warszawa
# KBS 19.11.2020 09:56 |
|
Jest godzina kupna biletu i jest godzina rozpoczęcia kontroli. Wszystko da sie sprawdzic. Albo cwaniak albo trzeba reklamować. Proste.
|
# vilgefortis 20.11.2020 01:23 |
|
Miałem 2 sytuacje gdzie mPay mi się zawiesiło podczas realizowania płatności.
1) zakup biletu minute po rozpoczęciu kontroli 2) zakup biletu 3 minuty po rozpoczęciu kontroli W obu przypadkach mandaty przyjąłem ale pofatygowałem się do ZTMu i złożyłem reklamację (argumentując m. in. że skoro decydują się na akceptowanie zewnętrznych aplikacji to niech najpierw będą mieli pewność że działają). Odniosłem się też do rozmowy z kanarami, którzy 5 razy podkreślali fakt że zakup nastąpił po rozpoczęciu konroli (nieważne że minute czy dwie). Zapytałem co w sytuacji jeżeli chcę kupić bilet w biletomacie ale muszę się do niego dostać lub ktoś stoi przede mną w kolejce. "W takiej sytuacji widzimy że pasażer chce kupić bilet i czekamy z kontrolą" Na mój argument, że w takiej sytuacji bilet będzie przecież skasowany po rozpoczęciu kontroli zaczęli się jąkać. W obu reklamacjach użyłem tej argumentacji i w obu przypadkach otrzymałem pełen zwrot pieniędzy |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.