REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Parking przy Topolowej

# kj

30.06.2005 18:05

Z jednej strony bardzo fajny pomysł z tym parkingiem, w koncu bedzie bezpieczniej wzdłuż topolowej, w co wątpie, bo buractwo nadal wcześniej będzie parkować na chodniku.
Ale z drugiej strony więcej miejsca na parkingi jest na światowida naprzeciwko książkowej, więc kiedy tam?

# lanos

01.07.2005 14:04

ja będę swojego lanosa na raty parkował nadal tam gdzie mi się podoba i nikt mi nie będzie mówił, że na topolowej nie można, koniec tematu, nie będę latał 300 metrów do domu bo ktoś raz na dwie godziny nie może przejść

# antylanos

02.07.2005 09:27

To uważaj na lusterka kolego... Bo może ktoś przez "przypadek" przestawić Ci je o jakieś 500 metrów w stosunku do twojego superlanosa

REKLAMA

# kj

02.07.2005 11:34

lanos postaw namiot na wielopoziomowym, parkuj obok, bedziesz mogl wysiadac odrazu do duzego pokoju...

Rudolf

03.07.2005 16:51

Może w końcu ulica na tym odcinku będzie normalnie przejezdna tak jak powinna być. Ale widziałem, że robią tylko kawałek parkingu. Może z czasem zrobią więcej miejsc parkingowych.

# Ola

04.07.2005 08:42

Jezu, ale macie buraków na tym Tarchominie ;(

REKLAMA

# Iwonka

04.07.2005 08:45

hehehe, to ci co to sie ze swoich super polonezów na lanosy przesiedli ...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni