REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Pałacyk Otrębusy - terminy

PaniGość

20.10.2014 10:30

Witam serdecznie
Czy ktoś orientuje sie z jakim wyprzedzeniem należy rezerwowac termin na wesele w Pałacyku Otrebusy?
W tym roku gościłam na przyjęciu w tym miejscu, oczarowało mnie do tego stopinia, że swoje przyjęcie rónież planuję tam zorganizować, jednak przydałyby się wskazówki z jakim wyprzedzeniem nalezy się ze wszytskim organizować.

Ania90

21.10.2014 10:30

Witam, ja byłam w tym roku 16 sierpnia na weselu znajomych i również byłam zachwycona Pałacykiem. Genialna i pomocna obsługa, wręcz niewidzialna, pomocni właściciele i piękne sale.. Jeśli chodzi o terminy to moi znajomi dobrych kilka, jak nie kilkanaście miesięcy wcześniej ustalali. Dlatego najprościej będzie zadzwonić lub umówić się na spotkanie ;)

# Agnieszka

26.11.2014 16:45

Zgadzam sie z poprzedniczką, żeby miejsce zarezerwować kilkanaście miesięcy wcześniej, ponieważ zainteresowanie Pałacykiem jest ogromne. Nie dziwię się, bo miałam okazję być tam na dwóch przyjęciach weselnych w tym roku i za każdym razem byłam bardzo zadowolona, świetnie się bawiłam. Wszystko dopięte na ostatni guzik :)

REKLAMA

PaniGość

22.12.2014 10:21

Nawet nie było tak źle, na 2016 udało nam się jeszcze termin zaklepać:)
Właściciel Krzysztof faktycznie strasznie sympatyczny człowiek, widać, że razem z managerem mają ogromne doświadczenie w organizacji imprez.
Teraz tylko pozostaje trzymać kciuki, aby nasze przyjęcie było równie udane ja te, na których byłyśmy!!! ...choć własciwie jestem o to spokojna;)

# Moniczkaa

02.07.2015 09:51

My rezerwowaliśmy Pałacyk Otrębusy około 4 miesięcy wcześniej i z tego, co wiem to wyjątkowo zwolnił się termin wesela jakiejś pary. Bardzo się ucieszyłam, bo faktycznie terminy są ustalane z dużym wyprzedzeniem, a my spontanicznie zaplanowaliśmy przyjęcie Wszystko przebiegło tak, jak sobie wymarzyłam.. piękny wystrój, pałacowe wnętrza, cudowna kuchnia wraz z obsługą i ogrom pracy właścicieli, którzy nad wszystkim czuwali.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025