Forum › Legionowo i Jabłonna
Pachnący Tachomin
# pasażer 25.11.2005 14:17 |
|
Wyperfumowani i pachnący mieszkańcy Tarchomina, którym przeszkadzamy w autobusach, wypisują o nas na forum Bialolęki:
#E-4 Rider 2005.11.25 08:32 ...że w autobusie nigdy nie jest na tyle ciasno żeby się motłoch z legionowa nie mógł zmieścić na ekspresowej - "Proszę się przesunąć, przecież każdy musi (!) dojechać" #kil 2005.11.25 09:08 A ty kiedy się od mtłochowałeś ? ćwoku ze słomą w buciorach, zmień E - 4 na osła lub furmankę będzisz miał luźniej. #Lenart 2005.11.25 09:57 nie dosc ze sie pchają to jeszcze od nich smierdzi #E-4 Rider 2005.11.25 12:59 kil widze, że jesteś przedstawicielem klasy wystawiającej buciki na korytarz na nowodworskich osiedlach #kil 2005.11.25 14:05 Jeżeli już to tylko po to żebyś mi ćwoku je czyścił(niestety nie na nowodworach... a może i na szczęście) |
# Miron 15.12.2005 13:57 |
|
a pewnie ze przeszkadzają, pakowac sie macie do tych swoich wieśkobusów a nie do autobusow typu E-4, a najlepiej to do wawy nie przyjezdzajcie
|
# eryk 15.12.2005 17:41 |
|
Powiedział warszawiak z Białej Podlaskiej.
|
# Miron 16.12.2005 08:59 |
|
hehe tak sie składa ze z dziada pradziada mieszkam w Warszawie, do 1999 roku mieszkałem na saskiej Kępie ale przeciez ty nawet nie wiesz gdzie to jest
|
# eryk 16.12.2005 11:33 |
|
Wiem i nawet wiem że kiedyś sie to nazywało Kawcza Kępa. To że powstała Twoja dzielnica zawdzeczasz nie takim jak ty zadufanym w sobie warszawiakom, tylko carowi, który kazał wybudowac most, by pobudzić rozwój drugiego brzegu rzeki.
A wracając do tematu większośc europejskich stolic dba o dobrą komunikację z miejscowościami nalezącymi do aglomeracji, aby np. mieszkańcy Legionowa (ponad 25 tys. samochodów) nie jechali do centrum swoimi autami. Władze twojego miasta, jak widać, to zapewne warszawiaki z dziada pradziada i niewiele o tym wiedzą. |
# RoDoWiTy 19.12.2005 00:47 |
|
No właśnie Legionow SUX, ja mieszkam w warszawie od urodzenia i kilku miejscach ochota praga wola i tarchomin ale tutaj smród bijący od legionowiczów jest czasami nie do zniesienia, nie mówię że wszyscy ale niestety jest to regułą. Choć i jjadący z tarchomina też czasami nie grzeszą czystością.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.