REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

Oświetlenie podjazdu jakie?

# tomek66

24.06.2023 14:16

cześć, szukam jakiegoś sensownego oświetlenia podjazdu. Nie jest on duży jednak kiedy podjeżdżam autem chciałbym, aby zrobiło się jasno przed domem.. Wychodząc z auta nie chcę się w ciemności na schodach zabić ;P Sugerujecie jakieś oświetlenie na pilota czy jednak czujnik ruchu. Co waszym zdaniem najlepiej się sprawdzi?

# juniper

26.06.2023 08:33

Moim zdaniem masz dwa wyjścia: zrobić lampki na przykład wzdłuż drogi podejścia do domu lub naświetlacz nad bramą garażu. Ja mam to drugie rozwiązanie, ponieważ było stosunkowo łatwiejsze w montażu. Jeden otwór z zasilaniem, do tego uchwyt na lampę z czujnikiem ruchu. Lampa jest na tyle mocna, że widać co się dzieje na podjeździe jak podjeżdżam.

# romanesco

27.06.2023 10:59

Jeśli mały podjazd to naświetlacz z czujnikiem ruchu powinien ci wystarczyć. Zobacz sobie naświetlacze na przykład od V-teca. Diody od samsunga, montaż wygląda na łatwy ze względu na mufę kablową także, nawet amator poradzi sobie z podłączeniem. Powinno to wystarczyć na twój podjazd.

REKLAMA

# julianna

28.06.2023 17:57

Też mieliśmy i żarówki i naświetlacze od V-teca dają radę :)

# nestor

10.07.2023 12:14

U mnie szperacz z marketu ale powiem wam że słaby jest i juz dwa razy mi się psuł, chyba spóbuję zamówić coś od Vtac.

# Justa

13.07.2023 11:01

Vtac daje radę, u nas już kilka miesięcy i bez awarii :)

REKLAMA

# Antosia

28.07.2023 13:25

no patrzyłam własnie na te propozycje od Vtac i powiem że parametry mają naprawdę ok :)

# mariuszkowa

30.07.2023 11:05

o to muszę więcej poczytać o tej firmie, bo pierwszy raz ją widziałam :)

# Steve

17.08.2023 07:42

Wybór odpowiedniego oświetlenia podjazdu zależy od wielu czynników, takich jak wielkość podjazdu, budżet oraz indywidualne preferencje. Ważne jest, aby wybrać rozwiązanie, które zapewni odpowiednie oświetlenie i jednocześnie będzie estetyczne i energooszczędne.

REKLAMA

# Ramtam

27.08.2023 12:40

o ciekawe to co piszecie o Vtac, sprawdzę sobie to w wolnej chwili bo wygląda ciekawie.

# radomir

29.08.2023 17:23

sprawdziłem sobie te naświetlacze o Vtac i wyglądają naprawdę porządnie. Z takimi parametrami spokojnie dadzą sobie radę.

# neox

30.08.2023 10:48

Wg mnie grunt to żeby miał dobre ip i ilość lumenów - ale to wiadomo każdy dobiera pod swoje potrzeby

REKLAMA

# Toni

14.09.2023 12:20

ja osobiście nie lubię zbyt mocnego naświetlenia podjazdu bo wcale łatwiej się wtedy nie parkuje. lepiej wybrać coś stonowanego.

# retro

18.09.2023 09:43

no to prawda, jak ci się w kamerze do cofania odbija to słabo.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy