Forum › Wawer
Oświetlenie podjazdu jakie?
# tomek66 24.06.2023 14:16 |
|
cześć, szukam jakiegoś sensownego oświetlenia podjazdu. Nie jest on duży jednak kiedy podjeżdżam autem chciałbym, aby zrobiło się jasno przed domem.. Wychodząc z auta nie chcę się w ciemności na schodach zabić ;P Sugerujecie jakieś oświetlenie na pilota czy jednak czujnik ruchu. Co waszym zdaniem najlepiej się sprawdzi?
|
# juniper 26.06.2023 08:33 |
|
Moim zdaniem masz dwa wyjścia: zrobić lampki na przykład wzdłuż drogi podejścia do domu lub naświetlacz nad bramą garażu. Ja mam to drugie rozwiązanie, ponieważ było stosunkowo łatwiejsze w montażu. Jeden otwór z zasilaniem, do tego uchwyt na lampę z czujnikiem ruchu. Lampa jest na tyle mocna, że widać co się dzieje na podjeździe jak podjeżdżam.
|
# romanesco 27.06.2023 10:59 |
|
Jeśli mały podjazd to naświetlacz z czujnikiem ruchu powinien ci wystarczyć. Zobacz sobie naświetlacze na przykład od V-teca. Diody od samsunga, montaż wygląda na łatwy ze względu na mufę kablową także, nawet amator poradzi sobie z podłączeniem. Powinno to wystarczyć na twój podjazd.
|
# julianna 28.06.2023 17:57 |
|
Też mieliśmy i żarówki i naświetlacze od V-teca dają radę :)
|
# nestor 10.07.2023 12:14 |
|
U mnie szperacz z marketu ale powiem wam że słaby jest i juz dwa razy mi się psuł, chyba spóbuję zamówić coś od Vtac.
|
# Justa 13.07.2023 11:01 |
|
Vtac daje radę, u nas już kilka miesięcy i bez awarii :)
|
# Antosia 28.07.2023 13:25 |
|
no patrzyłam własnie na te propozycje od Vtac i powiem że parametry mają naprawdę ok :)
|
# mariuszkowa 30.07.2023 11:05 |
|
o to muszę więcej poczytać o tej firmie, bo pierwszy raz ją widziałam :)
|
# Steve 17.08.2023 07:42 |
|
Wybór odpowiedniego oświetlenia podjazdu zależy od wielu czynników, takich jak wielkość podjazdu, budżet oraz indywidualne preferencje. Ważne jest, aby wybrać rozwiązanie, które zapewni odpowiednie oświetlenie i jednocześnie będzie estetyczne i energooszczędne.
|
# Ramtam 27.08.2023 12:40 |
|
o ciekawe to co piszecie o Vtac, sprawdzę sobie to w wolnej chwili bo wygląda ciekawie.
|
# radomir 29.08.2023 17:23 |
|
sprawdziłem sobie te naświetlacze o Vtac i wyglądają naprawdę porządnie. Z takimi parametrami spokojnie dadzą sobie radę.
|
# neox 30.08.2023 10:48 |
|
Wg mnie grunt to żeby miał dobre ip i ilość lumenów - ale to wiadomo każdy dobiera pod swoje potrzeby
|
# Toni 14.09.2023 12:20 |
|
ja osobiście nie lubię zbyt mocnego naświetlenia podjazdu bo wcale łatwiej się wtedy nie parkuje. lepiej wybrać coś stonowanego.
|
# retro 18.09.2023 09:43 |
|
no to prawda, jak ci się w kamerze do cofania odbija to słabo.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.