REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Opony na zimę, czy jednak całoroczne?

# Emok

16.12.2021 13:12

Rozglądam się właśnie za wyborem najwyższej jakości w zakresie zimowych opon do mojego samochodu którym śmigam na co dzień i zależy mi żeby jednak pomagały mi zarówno w przypadku kiedy pojawi się na drodze lód i dużo śniegu. Dlatego chciałbym zapytać Was, czy jednak macie dla mnie jakieś wskazówki w tym zakresie i też borykacie się z podobnymi problemami bo tez wolałbym je kupić raz na dłuższy czas, a nie za rok dwa znowu je wymieniać. Z góry dzięki za informacje!

# DamianSz

16.12.2021 13:21

Ja akurat od zeszłego roku przekonałem się pozytywnie do opon wielosezonowych, nie trzeba ich zmieniać i co najważniejsze nigdy mnie ta nasza zmienna pogoda nie zaskoczy. Co do samego wyboru to bardzo dobrą propozycją są japońskie http://wulkanista.pl/bridgestone-weather-control-a005/ trochę o nich poczytałem i też takie wybrałem. Do samochód rodzinnych jak znalazł, zapewniają bezpieczeństwo i w swojej klasie cenowo bardzo fajnie wypadają także jak już jakieś znajdziesz to dawaj znać czy się sprawdzają!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl