REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 1smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

Okna PAVA Oknoplast opinie

# JackSpark

24.02.2025 21:35

Szukam opinii na temat okien Pava z Oknoplast. Podoba nam się ten model, widzieliśmy w showroom. Natomiast chcemy opinię prawdziwych klientów. Wydatek nie mały mamy ok 12 okien do zamówienia.

# morning

03.03.2025 21:37

Mieszkam w nowym domu od roku i zdecydowałem się na okna Pava od Oknoplast. Naprawdę się cieszę z tego wyboru! Okna są super szczelne, dzięki czemu w zimie w domu było ciepło i nie musiałem się martwić o ciągłe dogrzewanie. Dodatkowo, dzięki większej powierzchni szyby wpada więcej światła, co sprawia, że dom jest jaśniejszy i bardziej przytulny. Ogólnie wyglądają świetnie, są estetyczne i solidne - na pewno warto zainwestować w takie okna!

# marianekk

16.03.2025 23:02

Co prawda ja ich nie wybrałem, ale brałem pod uwagę. Zdecydowaliśmy się jednak na Prismatic i chwalę, jak cos! Natomiast Pave ma mój brat i również zadowolony. Pod kątem termiki nie widzę różnicy, ale nie jestem żadnym ekspertem. Widzę natomiast aspekty wizualne, Pava ma węższy, smukły profil. U brata do domu wpada przez to więcej światła. Cenowo wyszły w miare podobnie.

REKLAMA

atal 002 2atal 002 0

# ebej

17.03.2025 22:22

UŻYJ https://www.google.pl/

# eryczek

25.04.2025 10:58

Pava to nasze okna. Nie mogę powiedzieć nic złego. Okna są szczelne, ciepłe, ładne. Smukłe ramy = więcej światła wpada. Producent wyrobił się z zamówieniem w określonym terminie. Co w przypadku budowy chyba jedyny wykonawca, jaki się nie spóźnił :D

# Warszawiaq

22.05.2025 21:46

Zdecydowałem się na okna PAVA od Oknoplastu i powiem Wam - różnica jest naprawdę zauważalna. Przede wszystkim w domu zrobiło się jaśniej, bo te okna mają cieńszy profil skrzydła i wpuszczają więcej światła. Dla mnie to ogromny plus, bo mam trochę ciemniejsze pomieszczenia od północy. Jeśli chodzi o termoizolację, to też czuć różnicę - zimą nie ciągnie od okien, a w mieszkaniu trzyma się ciepło. Do tego dochodzi jeszcze lepsze wyciszenie - wcześniej było słychać więcej z zewnątrz, teraz jest naprawdę spokojnie. Otwieranie i zamykanie chodzi bardzo płynnie, bez żadnego szarpania czy skrzypienia. Widać, że to przemyślany system i nowoczesne rozwiązania. Jak ktoś szuka okien z dobrymi parametrami i nowoczesnym wyglądem, to PAVA to świetna opcja.

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0
Trwa cisza wyborcza. Dodawanie nowych wpisów zostało wstrzymane.

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

biedronka 018 3
Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

bemowo dni bemowa 2025 1bemowo dni bemowa 2025 2bemowo dni bemowa 2025 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

olowkowa kraina 002 2olowkowa kraina 002 0

REKLAMA

cemat box 2cemat box 0

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni