REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Okna PAVA Oknoplast opinie

# JackSpark

24.02.2025 21:35

Szukam opinii na temat okien Pava z Oknoplast. Podoba nam się ten model, widzieliśmy w showroom. Natomiast chcemy opinię prawdziwych klientów. Wydatek nie mały mamy ok 12 okien do zamówienia.

# morning

03.03.2025 21:37

Mieszkam w nowym domu od roku i zdecydowałem się na okna Pava od Oknoplast. Naprawdę się cieszę z tego wyboru! Okna są super szczelne, dzięki czemu w zimie w domu było ciepło i nie musiałem się martwić o ciągłe dogrzewanie. Dodatkowo, dzięki większej powierzchni szyby wpada więcej światła, co sprawia, że dom jest jaśniejszy i bardziej przytulny. Ogólnie wyglądają świetnie, są estetyczne i solidne - na pewno warto zainwestować w takie okna!

# marianekk

16.03.2025 23:02

Co prawda ja ich nie wybrałem, ale brałem pod uwagę. Zdecydowaliśmy się jednak na Prismatic i chwalę, jak cos! Natomiast Pave ma mój brat i również zadowolony. Pod kątem termiki nie widzę różnicy, ale nie jestem żadnym ekspertem. Widzę natomiast aspekty wizualne, Pava ma węższy, smukły profil. U brata do domu wpada przez to więcej światła. Cenowo wyszły w miare podobnie.

REKLAMA

# ebej

17.03.2025 22:22

UŻYJ https://www.google.pl/
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni