REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Okna PAVA Oknoplast opinie

# JackSpark

24.02.2025 21:35

Szukam opinii na temat okien Pava z Oknoplast. Podoba nam się ten model, widzieliśmy w showroom. Natomiast chcemy opinię prawdziwych klientów. Wydatek nie mały mamy ok 12 okien do zamówienia.

# morning

03.03.2025 21:37

Mieszkam w nowym domu od roku i zdecydowałem się na okna Pava od Oknoplast. Naprawdę się cieszę z tego wyboru! Okna są super szczelne, dzięki czemu w zimie w domu było ciepło i nie musiałem się martwić o ciągłe dogrzewanie. Dodatkowo, dzięki większej powierzchni szyby wpada więcej światła, co sprawia, że dom jest jaśniejszy i bardziej przytulny. Ogólnie wyglądają świetnie, są estetyczne i solidne - na pewno warto zainwestować w takie okna!

# marianekk

16.03.2025 23:02

Co prawda ja ich nie wybrałem, ale brałem pod uwagę. Zdecydowaliśmy się jednak na Prismatic i chwalę, jak cos! Natomiast Pave ma mój brat i również zadowolony. Pod kątem termiki nie widzę różnicy, ale nie jestem żadnym ekspertem. Widzę natomiast aspekty wizualne, Pava ma węższy, smukły profil. U brata do domu wpada przez to więcej światła. Cenowo wyszły w miare podobnie.

REKLAMA

# ebej

17.03.2025 22:22

UŻYJ https://www.google.pl/
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl