Forum › Warszawa
Okna PAVA Oknoplast opinie
# JackSpark 24.02.2025 21:35 |
|
Szukam opinii na temat okien Pava z Oknoplast. Podoba nam się ten model, widzieliśmy w showroom. Natomiast chcemy opinię prawdziwych klientów. Wydatek nie mały mamy ok 12 okien do zamówienia.
|
# morning 03.03.2025 21:37 |
|
Mieszkam w nowym domu od roku i zdecydowałem się na okna Pava od Oknoplast. Naprawdę się cieszę z tego wyboru! Okna są super szczelne, dzięki czemu w zimie w domu było ciepło i nie musiałem się martwić o ciągłe dogrzewanie. Dodatkowo, dzięki większej powierzchni szyby wpada więcej światła, co sprawia, że dom jest jaśniejszy i bardziej przytulny. Ogólnie wyglądają świetnie, są estetyczne i solidne - na pewno warto zainwestować w takie okna!
|
# marianekk 16.03.2025 23:02 |
|
Co prawda ja ich nie wybrałem, ale brałem pod uwagę. Zdecydowaliśmy się jednak na Prismatic i chwalę, jak cos! Natomiast Pave ma mój brat i również zadowolony. Pod kątem termiki nie widzę różnicy, ale nie jestem żadnym ekspertem. Widzę natomiast aspekty wizualne, Pava ma węższy, smukły profil. U brata do domu wpada przez to więcej światła. Cenowo wyszły w miare podobnie.
|
# ebej 17.03.2025 22:22 |
|
UŻYJ https://www.google.pl/
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.