REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Odchudzanie ale jak?

# meandry

19.04.2023 10:08

Muszę zrzucić 10 kg do lata i jestem już podłamana. Co mam zapał do ćwiczeń, diety i gotowania to po tygodniu mam dość. Nie mam wtedy sił pracować, zawalam inne rzeczy. Co zrobić żeby nie tracisz motywacji i mieć jeszcze czas na gotowanie i ćwiczenia?

# retor

21.04.2023 09:52

No sporo masz na głowie i może zwyczajnie masz tego za dużo? Ja bym nie dała rady praca, odchudzanie, gotowanie, robienie jadłospisów, ćwiczenia i jeszcze pewnie dzieci na głowie nie mówiąc już o domu.

# julax

24.04.2023 13:34

Ogranicz to co możesz np podziel sprzątanie na siebie i męża, zamiast godziny znór najpierw 15 minut ćwiczeń albo tańca, zamiast gotowania cateting? Ja tak robie, priorytetami praca, dom, dzieci, a nie gotuje bo młodzi jedzą w szkole a my mamy catering z wygodnej diety i ideolo dla mnie i czasu jeszcze trochę zostaje na przyjemności :)

REKLAMA

# madziak

25.04.2023 12:01

zobacz co ja mam od Wygodnej Diety: i.postimg.cc/QxVdXRWz/20230315-203209.jpg , może taka dietka by cię przekonała? Ale wiadomo każdy musi pod siebie, swoje smaki itd :) ja lubię od nich bo zawsze mam na czas i mi po prostu smakuje ich jedzonko. A cenowo no wiesz w sklepach nieraz więcej wydawałam na dzień :p

# nossy

26.04.2023 11:43

No to prawda ceny w sklepach takie, że catering to naprawdę ekonomiczna forma :)

# jamniczek

11.05.2023 11:04

Grunt to że wam smakuje ten catering ja też chyba wykupie w czerwcu bo chcę sobie odpocząć od gotowania wreszcie :D

REKLAMA

# meffka

12.05.2023 10:35

Ja również mogę polecić Wygodną Dietę byłam miesiąc na ich diecie keto i super miałam efekty :D

robertgreen0041

21.05.2023 22:27

Dzięki za informację
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA