REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# jak żyć panie premierze

23.09.2011 12:29

Lepiej by pomyśleli jak obniżyć opłaty w przedszkolach prywatnych, których wlasciciele dostają kasę z miasta i nie muszą sie z niej rozliczać

# Korek

23.09.2011 20:26

te obniżki , to nie jest dobra wiadomość.
Wszyscy inni obywatele będą dokładać do tych dzieci w przedszkolu, bo dopłaty będą z budżetu gminy.
Mnie osobiście to martwi, moje dziecko nie załapało się do przedszkola państwowego , w prywatnym płace dużo większa stawkę, nikt do niego nie dopłaca.
A dodatkowo moje podatki pójda na dopłaty do dzieci szczęśliwców.
Chętnie bym się zamienił, i płacił pełna stawkę w przedszkolu państwowym, bo i tak była niższa niż w prywatnym.

# axxx

27.09.2011 12:13

Mamy jedne z najwyższych opłat(o ile nie najwyższe) za godz. opieki przedszkolnej i wysoką stawkę żywieniową(7zł),za którą dziecko nie ma nawet podwieczorka.Wracający do domu 5-latek wsuwa obiad,deser i kolację.A radni nawet jeśli obniżą opłatę,to dorzucą godziny 6:30-8:00 do płatnych i wyjdzie jeszcze drożej.Władza Legionowa po prostu ma nas w d... .

REKLAMA

# dziwna?

28.09.2011 14:00

mam dziecko w przedszkolu i nie jestem za obniżkami. dziwne ? po prostu staram się patrzeć na problem z szerszej perspektywy. Ale chciałabym aby te pieniądze poszły faktycznie na rzecz przedszkoli i dzieci i Pań przedszkolanek. mniejsze grupy, zmotywowane finasowo Panie wychowawczynie i więcej zajęć tematycznych np angielski , zeby nie trzeba było biegać po południu na zajecia dodatkowe. Każdy wie , że za lepszą jakosc zazwyczej trzeba i warto "lepiej" zaplacic. ale znając naszych włodarzy obawiam sie , ze to utopijna wizja.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni