Forum › Białołęka
obiady w szkole nr 342
# ergo 07.11.2003 10:29 |
|
podobno sa niezjadliwe, dzieci narzekaja, rodzice ponoc interweniuja a to i tak nic nie dało wiec co z tym fantem zrobic?
|
# nicka 07.11.2003 10:47 |
|
Przesada! Obiady są czasem dobre, czasem gorsze. Moje dziecko narzeka tylko czasami, ale mówi, że inni zajadają się tym, czego ono nie lubi i na odwrót. Wszystko więc zależy od tego, co dzieci jedzą w domu i co preferują ich rodzice. Poza tym, czego można wymagać za 4,50? To nie jest cena, za jaką można kupić, co się chce. W innych szkołach (nie na Tarchominie) obiady kosztują też ok 4,-, ale składają się głównie z brei i jakiegoś sosu, więc tutaj chyba nie jest tak źle.
|
# eo 07.11.2003 13:28 |
|
Myślę ,że obiady mogłyby się poprawić znam szkołę na Mokotowie gdzie obiady składają się z dwóch dań , kompotu i deseru i są naprawdę rewelacyjne a koszt to 4 zł. Bo nie wiem kto nawet z dorosłych chętnie zjada na obiad ryż z jabłkiem ?? a tak jest w szkole 342. Moje dziecko zjadło na obiad w szkole "spagetti" (albo coś co tak się nazywało) i całą noc wymiotowało .
Z tego co wiem Dyrekcja szkoły zbiera opinie rodziców i jak uzbiera wystarczająco dużo to wtedy będzie romawiać z ajentem na temat jakiś zmian w menu - więc może warto przedstawiać swoje opinie. |
# Vladymir 08.11.2003 22:40 |
|
Ryż z utartym jabłkiem polany slodką śmietanką ? To moje ulubione danie ! Nie narzekajcie na obiady w szkołach, bo we wczesnych latach 70 tych za obiad w szkole służyło brudne wiadro pełne spalonego mleka... Moim rodzicom nie przyszło do glowy wtedy protestować...
|
# Duśka 09.11.2003 17:17 |
|
Dzieci nie są w stanie podczas przerwy obiadowej zjeść obiadu z dwóch dań. Więc nie przesadzajcie, tak naprawdę chodzi przecież o to, żeby wrzucić coś gotowanego do brzuszka i trochę się rozgrać. Lepiej dać dziecku o jedną kanapkę więcej i nie robić afery. Duśka
|
# Tata 11.11.2003 16:29 |
|
faktem jest ze obiady bywaja w warszawie tansze i smaczniejsze. Uwagi natomiast trzeba przekazać dyrekcji bo to ona zatrudniła ajenta. Nie ma uwag nie ma problemu.
|
# eo 12.11.2003 10:39 |
|
Może taki ryż jaki opisuje Vladymir i jest dobry ale raczej jako deser a zapewniam że w szkole taki smaczny nie jest poza tym płacąc za jedno danie 4.50 zł. każdy rodzic chciałby aby dziecko zjadało obiad i było zadowolone a nie jakiś ajent zbijał sobie kasę
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.