Forum › Bemowo
# RAZR 13.06.2013 01:29 |
|
Z zakazu handlu w niedzielę na pewno ucieszy się właściciel małego sklepiku. Czy z tego zakazu będą się cieszyć się klienci, śmiem wątpić. Kilka dni temu widziałem jak w znienawidzonym przez drobnych sklepikarzy markecie ktoś wyjeżdżał z całym koszem promocyjnych bananów po 1.99. Jak znam życie te banany trafią do osiedlowego sklepiku ze stosowną marżą
Także pracownicy małych sklepów nie będą z tego faktu zadowoleni, zresztą im będzie wszystko jedno. Moja znajoma tyrała w takim "przyjaznym" małym sklepiku świątek piątek i niedzielę. W końcu znalazła pracę w znienawidzonym markecie i stwierdziła że w życiu nie wróci do małego sklepiku Druga strona medalu, po zamknięciu sklepów w niedzielę pracę straci według szacunków 100 tyś ludzi, nie tylko sprzedawcy ale kelnerzy, sprzedawcy z butików. W dobie kryzysu kiedy ludzie i tak kupują już mniej to super rozwiązanie |
# saba11 13.06.2013 11:56 |
|
w niedziele najwięcej przyjeżdza ludzi po zamiejscowych to forma rozrywki dla ludzi idą w niedziele na zakupy ludzie stracą prace pensja się skurczy w niedziele pracuje dużo studentów odejdą inwestorzy zagraniczni markety dadzą rade podniosą marże i po krzyku tylko co z ludzmi sam pracuje w carefourze na arkadii to coś wiem.
|
# Orto Graff 13.06.2013 16:46 |
|
Saba, nie posługuj się słowotokiem...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.