REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

Nowy bukowiec

# olo

28.08.2004 17:07

Na innym forum dotyczącym Legionowa znalezelm taka wypowiedź:
Mieszkalismy sobie spokojnie i cichutko... Az sprowadzili sie ludzie z niewiadomo kad i sie zaczelo. Imprezy do nocy, balagan nba klatce, brud i porzucanie samochodow na parkingu przed domem. Ja rozumiem, ze w takich Suwalkach na przylad czy Opocznie to ruch niewielki i wszystko jedno gdzie sie postawi samochod, ale tu, trzeba patrzec i jakos wspolzyc z sasiadami...
Dzis kolejna noc zarwana, bo na gorze kolejna impreza - nikt nie mysli o tym, ze ktos mieszka na dole a zwracanie uwagi komentowane bywa: "kupcie sobie wille" albo "ja sobie nie zycze zwracania uwagi tym tonem". A zawsze mi sie wydawalo, ze trzeba jakos reprezentowac swoje miasto. Widac ci ludzie stali sie bardziej warszawscy ode mnie, ktora z wlasnego wyboru i checi przeprowadzila sie do Legionowa. Chcialam to i mam - sasiadow
burakow, wyprowadzajacych psy na klatke schodowa, imprezowiczow, balaganiarzy itp. Szkoda, bo myslalam, ze skoro kupuje si emieszkanie za spore poniekad pieniadze to nikt z ulicy nie bedzie tu mieszkal. A jednak sie mylilam....
I to jest moje podsumowanie - nie chodzi o to u jakiego developera sie kupuje i tak waze ktyo bedzie jako sasiad. A u nas starczylo zaludnienie dwoch mieszkan w ciagu ostatniego miesiaca, by zburzyc nasz spokoj....
Napiszcie jak sie nam mieszka z sąsiadami. Ja mieszkam w domu jednorodzinnym. nie pochodzę z Legionowa ale osiadłem tu na stałe wiec moge sie chyba za Legionowianina uważać. Sąsiadów mam róznych jedni są ok a inni zjeb.... i to własnie z nimi spędzamy wieczory!!!:) Czekam na wasze opinie

# neo

31.08.2004 13:53

Ja mam olo tak jak ty swoi ludzi do okoła czyli normalnych wiec jest ok!!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe