REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Nowa Prezydentowa

# muzyk

23.10.2005 23:14

Zobaczyłem Ją na finale konkursu Chopinowskiego. Piękna, mówię Wam piękna.Siedziała z przodu. Nie mogłem usnąć.Teraz mam nocne ...jak z tego wyjść ?

# Bożena

24.10.2005 07:46

Fakt jest jeden,że do Joli to kudy jednej i drugiej.Może to było przyczyną że zabrali sie za polityke aby tylko w domu nie siedzieć ?
Według Rydzyka-z kolei :jeden baranek ,drugi niby w porządku tylko o oczach wilka.To dobre.

# Zwolennik

24.10.2005 11:14

Zwróć się Muzyku o poradę do matki już ona Ci pomoże.
Co do Joli to prawda, że jest reprezentacyjna i inteligentna.
Ale wybory prezydenckie to nie wybory Miss Polonia ani mistera roku, Bożeno. Podobno na Kwaśniewskiego głosowały głównie kobiety i co z tego miały ?

REKLAMA

# Skorpion

24.10.2005 17:56

Jola inteligentna to najlepszy zart jaki usłyszałem w tym roku Podczas komisji widać było jak tej laluni nerwiki puściły .Zresztą do niej pasuje sloganik im kobietka ładniejsza tym głupsza

# MM

25.10.2005 08:53

Ma taki ... kaczy głos

Matka_Sławka_z_Gdańska

25.10.2005 09:13

... i oryginalnego szwagra

REKLAMA

# Zorro

25.10.2005 09:34

skorpion ty masz poczucie piękna i jeszcze jedno w twoim przypadku samo słowo inteligentna to jest coś co cię przerasta dlatego tego nie rozumiesz. A piana ci z pyska skapuje..skapuje ..skapuje -no chyba że to nie piana !
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl