REKLAMA

Forum › Żoliborz

REKLAMA

# Marian

31.10.2024 18:44

Czyli ograniczenie do 10 km/h. Patologia ma się ciągle świetnie. Paraliż komunikacyjny coraz większy. Czy ktoś policzył ile te dziesiątki tysięcy spowalniaczy generują pyłu i CO2?

# Kocur

04.11.2024 13:53

Jakiego pyłu? jakiego co2? Przy ograniczaniu 20 w strefie zamieszkania ustawiam sobie tempomat 20 i przejezdżam całe osiedle hamulca nie dotykając, chyba, że pieszy czy innych rowerzysta na drodze, to trzeba przepuścić. Przy spowalniaczach, gdzie są wysze ograniczenia prędkości hamuję zawczasu silnikiem. Ja ogólnie hamulca żadko dotykam. Wiesz kto tych "pyłów" generuje? Kretyni co muszą dać w rurę, a potem hamować ja parę metrów przed progami, czy światłami, mimo, że z daleka widać, że się nie wyrobią. Może byście się nauczyli płynnej jazdy a jak we froggerze żabie skoki odstawiać?

# Marian

04.11.2024 19:49

#Kocur napisał(a) 04.11.2024 13:53
Jakiego pyłu? jakiego co2? Przy ograniczaniu 20 w strefie zamieszkania ustawiam sobie tempomat 20 i przejezdżam całe osiedle hamulca nie dotykając, chyba, że pieszy czy innych rowerzysta na drodze, to trzeba przepuścić. Przy spowalniaczach, gdzie są wysze ograniczenia prędkości hamuję zawczasu silnikiem. Ja ogólnie hamulca żadko dotykam. Wiesz kto tych "pyłów" generuje? Kretyni co muszą dać w rurę, a potem hamować ja parę metrów przed progami, czy światłami, mimo, że z daleka widać, że się nie wyrobią. Może byście się nauczyli płynnej jazdy a jak we froggerze żabie skoki odstawiać?
"żadko"? Głowy też chyba rzadko używasz

REKLAMA

# Chris

04.11.2024 20:48

no to zrobić fotoradar, (tylko kasa idzie do Państwa nie do miasta), za chwile cała Warszawa będzie w progach. Psuje to nadwozie i sprzęgła. Ale ... zarządy mają szwagra w branzy to robią.

# Paweł

05.11.2024 00:16

Proponuję aby nasz najlepszy włodarz miasta zarządził progi na wszystkich ulicach. Bepieczeństwoi się poprawi a warsztaty naprawcze będą miały więcej klinetów. Póki Trzaskowski będzie rządził zawsze będziemy tak traktowani.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuŻoliborz

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA