REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

nieuczciwy elektryk samochodowy

# mieszek

05.01.2004 22:35

Czy znacie warsztat - elektryk samochodowy przy ul. Obrazkowej (niedaleko Stacji Kontroli Pojazdów) - lepiej tam nie zaglądajcie. Jakiś czas temu miałem problem z wycieraczkami. Wstąpiłem tam żeby się zapytać o naprawę usterki. Po krótkim przeglądzie elektryk zawyrokował: uszkodzony przełącznik zespolony. Licząc w pamięci: wymianę (feralnego), jakieś smarowanie dźwigni wycieraczek i coś tam jeszcze - całą naprawę wycenił na 600 zł. i ok. 3 godz. pracy. Ponieważ nie miałem wtedy aż tyle czasu i "czasu" postanowiłem naprawę odłożyć na lepsze czasy i dalej męczyłem się z wycieraczkami, które zatrzymywały się gdzie chciały. I CAŁE SZCZĘŚCIE. MÓJ ZNAJOMY NAPRAWIŁ USZKODZENIE W 2 MIN. Okazało się, że wysunęła się jedna wtyczka przy skrzynce bezpieczników. TYM SPOSOBEM ZAOSZCZĘDZIŁEM 550 ZŁ, (bo z kolegą poszliśmy na piwo by oblać sukces) Wycieraczki działają pierwszorzędnie do dnia dzisiejszego - minęło już 3 miesiące.
W ŻADNYM WYPADKU NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG TEGO OSZUSTA!!!!
Czy macie podobne doświadczenia?
A może znacie dobrych specjalistów? (mechanik, elektryk, elektronik samochodowy) - podzielcie się adresami.

# ergo

06.01.2004 11:24

ja mialem podobne doswiadczenia z Wimarem na Modlinskiej
teraz ciesze sie ze juz sprzedałem skode
uwazam ze to najgorszy salon i servis tej marki

# michass

07.01.2004 14:44

ten sam elektryk naprawiał mi kiedyś łożyska w alternatorze, tak skutecznie ze następnego dnia wypadł mi silnik, odrazu zadzwoniłem do niego oczywiście uważał że to niejego wina - więcej już do niego nie pojadę

REKLAMA

Olena

08.01.2004 12:01

To może coś pozytywnego? Tani i fajny warsztat samochodowy był kiedyś na Modlińskiej pomiędzy stacją BP i Pizzą Hut (po nieparzystej stronie). Przenieśli się teraz za Selgrosa, mam nadzieję, że poza zmianą adresu i telefonu nic się u nich nie zmienilo W każdym razie nie wykorzystali mojej kobiecej niewiedzy a korzystałam z ich usług kilkakrotnie (mój samochód to staruszek, na dodatek nietypowy ). W razie czego służę telefonem.

# czajka

12.01.2004 13:07

Ja ze swoich doświadczeń polecam warsztat przy Zawiślańskiej 13

# Ulka

31.08.2015 09:27

Zdarza się, że uczciwych elektryków i w ogóle mechaników bardzo ciężko znaleźć. Ja po swojego musiałam jechać aż do Katowic! ;) a tak naprawdę, to podczas wyjazdu tam musiałam się udać do elektryka (auto-elektornika.pl) i żałuję, że ten zakład nie jest bliżej!

REKLAMA

# Marysia

31.08.2015 13:37

No ja niestety miałam dużo perypetii z nieuczciwymi warsztatami, zwłaszcza w Warszawie. W moim rodzinnym mieście, w Pruszczu Gdańskim, jeździmy z tatą zawsze do tego samego, Janisz www.janisz.pl i ani razu nie było żadnym kłopotów.

# nie_naiwny

31.08.2015 23:53

Ja mam TOYOTĘ i nic się nie psuje, a jak coś to mam 30 km do rodzinnego autoryzowanego serwisu Toyoty. W dodatku silnik 1.8 a pali mi w mieście 5 na 100 a w trasie 4,3 na 100, jak to możliwe???? Możliwe :) Pozdrawiam

# nie_naiwny

31.08.2015 23:54

Ja mam TOYOTĘ i nic się nie psuje, a jak coś to mam 30 km do rodzinnego autoryzowanego serwisu Toyoty. W dodatku silnik 1.8 a pali mi w mieście 5 na 100 a w trasie 4,3 na 100, jak to możliwe???? Możliwe :) Pozdrawiam.

REKLAMA

# Smile

06.06.2016 13:29

Ja mam miłe doświadczenia z http://besthol.pl/elektryka-samochodowa.
Kiedy wchodzę do samochodu i nic nie działa. Przyjechali po samochód lawetą, a później mi go odwieźli. Lubię taką obsługę

# gosc9311

14.03.2021 14:37

polecam www.tuning-olesnica.pl
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą