REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Obiektyw

20.02.2019 22:01

"Dwa lata temu próbowali postawić tę antenę na naszym bloku - Urbanowicza 45, ale udało się ich pogonić. W zeszłym niestety dogadali się z blokiem nr 41... Jak to zablokować?" Okazaliście się kretynami - mając anteny mieliście by dochód z dzierżawy dachu a tak to sąsiedzi będą mieli. Nie zablokujecie bo stacje bazowe są inwestycjami celu publicznego i jako klienci chcemy tych stacji bazowych miejscami dla dobrego zasięgu albo szybkiego internetu.

# masakra

25.02.2019 06:00

Jakie to polskie. Ja nie mam to dlaczego sąsiad ma mieć.

# Martal

25.02.2019 14:17

Rafalska pier dyrdymały Jeszcze niedawno mówiła., że budżet nie jest z gumy i dla wszystkich nie starczy . Mowa o niepełnosprawny ,pielegniarkach, nauczycielach . Raptem znalazła 40 mld ? Zupa im się zstrzesla po utworzeniu Koalicji Europejskiej ?

REKLAMA

# Smola

02.03.2019 10:13

Problem z zasięgiem jest taki, że w danym miejscu (najczęściej spotyka mnie to w garażach) w mojej sieci kom. nie mam zasięgu, a osoba obok prowadzi rozmowę (ma tel w innej sieci). Innym zaś razem jest odwrotnie. Podobne sytuację zdarzają się w lasach, w głębi mieszkań, osiedlach z gęsta, wysoką zabudowa. Zatem da się i nie zawsze trzeba dowalac kolejne BTSy - wystarczy porozumienie między telekomami.

# hjvtcrtd

19.06.2019 23:09

@Smola nie wystarczy porozumienie między telekomami. Raz, że każdy operator korzysta z innego sprzętu, dwa że jeśli nawet wspólnym elementem byłyby wyłącznie anteny to stacja nadawałaby z bardzo małą mocą, trzy że taka stacja dużo szybciej przekroczyłaby normy promieniowania, a cztery że w praktyce takie stacje nie mają przyszłości, bo możliwości dalszej rozbudowy nie ma żadnej.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą