REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

NIE będzie tramwaju Żerań-Tarchomin

# herox

06.12.2007 10:27

Najnowszy Wieloletni Program Inwestycyjny został pozbawiony tramwaju na Tarchomin i przebudowy Modlińskiej w latach 2008-2012.
A nawet poszli dalej - do roku 2015 nie przewidziana jest żadna praca na Modlińskiej.
Podobno burmistrz wszystko zaaprobował.
Ludzie, ile czasu będziemy jeszcze tolerowali działanie sabotażysty burmistrza. Ile czasu może on wszystkim pluć w twarz?

# herox

10.12.2007 09:34

A tutaj potwierdzenie tej wspaniałej informacji:
http://www.siskom.waw.pl/artykuly/071205-dz1.jpg
Brawo ludu napływowy - śpij tak dalej śniąc tylko o świeżej cebulce przywiezionej z weekendowej wyprawy w strony rodzinne.

Jellyeater

11.12.2007 17:31

Jeżeli o mnie chodzi to napiszcie kiedy i gdzie mam się stawić z brukowcem i będę. Bo burmistrza czas wyekspediować na Madagaskar. Razem z bufetową najlepiej.

REKLAMA

# B.W. radny

14.12.2007 00:39

Ale czemu mają cierpieć biedni mieszkańcy sympatycznej skądinąd wyspy?

Jellyeater

17.12.2007 06:27

Fakt, może lepiej na Antarktydę. Tam żadne inwestycje nie są potrzebne. A dziś znowu stanie w korku w E-4. Jak się oczywiście uda do niego wcisnąć.
Dziękuję Panie burmistrzu. A Polakom gratuluję wyboru.

# klos

17.12.2007 14:59

Te nasze władze to chyba za karę.Kto wybrał tego babola i tego jej adiutanta co rządzi dzielnicą niech teraz się wstydzi.

REKLAMA

Jellyeater

18.12.2007 05:50

Wstyd nie jest tu najgorszy. Gorsze jest stanie w korkach. :(

# platformers

19.12.2007 09:55

Babol jest lepszy od jej zakompleksionego poprzednika, a korki, brak odpowiedniej infrastruktury to wina wieloletnich zaniechań i niedoinwestowania

# o piszczyk

21.12.2007 20:27

I bardzo dobrze że nie będzie tramwaju , dla prostaków i buraków którzy tak się wychwalali że głosowali na Waltz - Gronkiewicz i PO , furmanka i spacer jak za krowami za dawnych lat

REKLAMA

# cobra22

21.12.2007 22:16

Do Piszczyka:
Tak głosowałem na PO i Gronkiewicz-Waltz!
Nie obrażaj mnie!

Jellyeater

23.12.2007 14:29

Cobra i nadal jesteś z tego dumna? Czego jeszcze mają nie zrobić, by poparcie dla nich spadło?
"to wina wieloletnich zaniechań i niedoinwestowania"
No więc mamy kolejne 7 lat niedoinwestowania w planie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy