REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

nauka angielskiego

# kapuśniak

18.05.2017 19:18

hej, zastanawiam się nad wyborem szkoły językowej, ewentualnie nauczyciela indywidualnego. Mam już ponad 30 lat i nie wiem czy odnajdę się w grupie. Jakie macie doświadczenia z nauką języków w grupie/indywidualnie? gdzie i dlaczego się udać?

# chichootka

29.05.2017 10:29

U mnie było tak że chciałam iść z koleżanką ale wiem że indywidualna nauka przynosi większe korzyści. Zdecydowałyśmy się pójść do skrivanka bo tam można iść na indywidualne zajęcia w dwie osoby, wtedy cena rozkłada się po połowie. I naprawdę inaczej jak nauczyciel współpracuje z Tobą a nie mówi do całej grupy, choćby na to żeby się wstydu nie najeść to człowiek wie, że go nie ominie więc się przykłada a z tym od czasów nauki w szkole jeszcze zawsze miałam mały problem ;)

# majaddd

02.03.2020 11:11

Wiek to tylko liczby, sama jestem po 30 i uczę się języka angielskiego w domu. Internet daje nam bardzo dużo możliwości, ale najważniejsze to podchodzić do nauki praktycznie.
https:// forumnauka.pl/forum-jezyk-angielskie /kurs-angielskieo-w-warszawie-opinie/ dzięki temu wątkowi zdałam sobie sprawę, że mogę nauczyć się języka w domu i wcale nie muszę dojeżdzać do szkoły językowej na konkretną godzinę.

REKLAMA

# Paweł

27.01.2023 13:32

Wiele porad jak uczyć się efektywnie języka angielskiego jest na blogu https://bs-ict.pl/pl/blog
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA